Saját anyám azt mondta hogy 22 évesen ciki hogy szűz
vagyok. Normális az ilyen anya?
21/42 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem furcsa hog még az vagyok
19. Nem tudom, honnan szeded ezt a baromságot, hogy a "másabb" emberekről szokott kiderülni, hogy melegek..Csak annyit fűznék hozzá ehhez a zagyvasághoz, amit itt összehordtál, hogy egy 22 éves bőven van már elég nagyfiú/nagylány ahhoz, hogy eldöntse, melyik nemhez vonzódik, nem kell kioktatnod :)
2017. aug. 20. 18:50
23/42 anonim válasza:
20 leszek és még csókolózni sem csókolóztam, de ez még anyámat se érdekli.
2017. aug. 20. 18:52
20. válaszoló vagyok. Bocsánat, félreértettem a kérdést.
Viszont azt az állítást fenntartom, hogy akkor sincs joga megalázni egy szülőnek sem a gyerekét semmilyen helyzetben. Főleg a felnőtt gyerekét nem. És akkor is azt mondom, hogy vállald fel, állj ki magadért. Nem gáz, hogy nem akartál minden szembejövő r.banccal összefeküdni. Igazából ez jó pont a szolidabb nőknél. És az is vonzó egy nőnek, ha szűz vagy. Ha magabiztosan ki mersz állni a saját életed elvei mellett, hidd el soha nem fog cikizni senki.
2017. aug. 20. 18:53
Mért nem kérdezted meg tőle, hogy pontosan mi ezzel a baja? Amikor "leégetett" egyszerűen csak válaszolnod kellett volna neki, hogy nem lehet mindenki olyan r_banc, mint ő volt tinédzser korában. Hidd el, elhallgatott volna!
2017. aug. 20. 18:55
26/42 A kérdező kommentje:
Igazság az hogy még gyereknek érzem magam
Hé, velem anyám a te korodban még azt is közölte, hogy tutira leszbikus vagyok, azért nincsen pasim! :-) Csak azt felejtette el ilyenkor, hogy 20 év alatt úgy bánt velem, mint más a 12 évessel, persze, hogy nincs szociális életem. :)
2017. aug. 20. 19:40
Anyád egy hülye,ennyi. De te se vagy egy agysebész,ha ennyi idősen ennyire csüngsz mások véleményén. Gondolom,nem ez volt az első,úgyhogy amint önálló lennék,tojnák a fejére nagy ívből és felé se néznék.
2017. aug. 20. 20:17
Nem normális, hogy anyukád így szóba hozta ezt, ahogyan az sem, ahogy vélekedik erről a témáról. Szerintem mindenféleképpen hozd fel neki ezt a dolgot, ha kettesben beszélgettek és nyugodtan mondd el, mennyire megbántott/megalázott ezzel. Ez a te magánügyed, senki másra nem tartozik csak rád. Egyébként, a szüzesség szerintem semmilyen korban nem lehet ciki, elvégre ez nem egy olyan dolog ami korhoz van szabva. Mindenki akkor csinálja, amikor jól esik neki.
Remélem meg tudjátok beszélni egymás közt a problémádat.
2017. aug. 20. 20:18
Hagyjuk már azt, hogy nem normális, hogy 22 évesen még szűz...Ki tudja, miért alakult így. Fogd úgy fel, hogy megóvtad magad 1-2 hülyétől. Majd eljön az ideje. Ez a te dolgod, hogy mikor történik meg és kivel, kinek mi köze hozzá...Anyudon meg elképedek, hogy leéget, szégyellheti magát valahol...Utána meg aggódnál, hogy megcsal-e, terhes leszel-e, együttélés, anygiak, stb. Több a rossz oldala, mint a jó, bár ez saját vélemény.
2017. aug. 20. 21:11
Kapcsolódó kérdések: