Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Saját anyám azt mondta hogy...

Saját anyám azt mondta hogy 22 évesen ciki hogy szűz vagyok. Normális az ilyen anya?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 18:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
60%

Nem ciki és nem normális.

Nem tudom, hol égetett le nyilvánosan, de a helyedben kivetkőztem volna magamból, letoltam volna a gatyámat és elkezdtem volna kiabálni : Megb..ak, megb..ak !!!

2017. aug. 20. 18:19
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
Anyukádba egy cseppnyi lojalitás sem fért. Szerintem önmagát sem tiszteli.... Költözz el minél előbb, különben életed végéig egymás nyakán maradtok...
2017. aug. 20. 18:20
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, szerintem 22 évesen nem fura hogy az vagyok, nem tizenévesen kell kezdeni...
2017. aug. 20. 18:20
 14/42 anonim válasza:
87%
Szerintem nem ciki, ha szúz vagy még. Sosem értettem, hogy másokat miért zavar/érdekel ez a dolog ennyire, mikor ez senki másra nem tartozik, csak rád.
2017. aug. 20. 18:25
 15/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem normális, de sajna vannak tapintatlan és idiótán gondolkodó emberek s az anyaság nem szünteti ezt meg.

22 évesen nem is olyan extrém ritka, de ha 88 évesen is szűz vagy, az is a te személyes dolgod és jogod, rossz esetben pedig peches életed, hogy nem találsz olyat, akivel bevállalnád a dolgot. De lehetsz aszexuális is vagy apáca, semmi baj nincs azzal sem. Nem muszáj mindenkinek "normálisnak" lennie, bármit is értünk ezalatt.

2017. aug. 20. 18:27
 16/42 A kérdező kommentje:
Mert fura neki hogy nem olyan vagyok mint a többi korombeli
2017. aug. 20. 18:27
 17/42 anonim ***** válasza:
80%

Megmondta neked amit írtál hogy furcsának látja hogy nem vagy olyan mint a korodbeliek. Én nem válaszolhatom meg helyette mert nem tudom, de kérdezzél rá hogy ez miért fáj neki hogy te más vagy mint a többiek? Mellesleg nincs egyforma ember, te vársz az igazira vagy még eddig nem jött össze úgy a dolog ahogyan szeretted volna, vannak ilyenek ezt sokaknak el kellene fogadnia. Másrészt anyukád szerintem legbelül már szeretné ha lenne egy nőd és hamarosan unokái neki. Nézd ezeket vele kell megbeszélned.

Az hogy szűz vagy akkor sem lesz ciki ha 32 éves leszel, de nyilván furcsa lehet hogy eddig miért nem jött össze egy nővel sem a szex vagy bármi, de nyilván anya létére biztatnia kéne téged és nem lenéznie. Szerintem sem normális, én anyám vagy apám ilyet mert volna állítani szóba sem állnék velük többé. Igaz engem ez a veszély nem fenyeget, igaz barátnőm nincs, és nagyon normális párkapcsolatom sem volt. Igaz lefeküdtem néhány lánnyal akikkel kavartam a szüzességemet részegen vesztettem el egy házibuliba kavartam egy csajjal és ott történt meg még 6 évvel ezelőtt, igaz nem erre vágytam hogy egyéjszakásba fog megtörténni az első, de utólag már hiába sírok ezen.

2017. aug. 20. 18:32
 18/42 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sem kell elmondani neki, ha tudod, hogy ilyen.

Ha rákérdez, akkor mondd, hogy ez magányügy.

Így nem tud mások előtt leégetni.

De simán mondhatod azt is, hogy már rég nem vagy szűz, csak nem akartad az orrára kötni.

Egyébként kicsit fura, de nem ciki, hogy szűz vagy. Azért nem 30-40 éves felnőtt vagy. Még szinte gyerek vagy.

2017. aug. 20. 18:32
 19/42 anonim ***** válasza:
31%

Nem akarlak megsérteni, de a nem szokványos emberek szoktak később mégis "comingoutolni".

Azok, akiket sosem lehetett az ellenkező neművel látni barátságon kívül, akik váltig tagadták a dolgot, akiről már 10 éve is mindenki tudta, hogy meleg.

Szülői szemmel, főleg unokára vágyva ez rémisztő.

Tudom, hogy ma mindenkinek kötelezően ujjongani kell a mássághoz, csak ez nincs mindig így.

2017. aug. 20. 18:34
 20/42 anonim ***** válasza:
52%

Nem ciki egyáltalán. A nő értékét az adja, hogy minél kevesebb partnere van/volt. Ez még ma is így van akármit akar elhitetni velünk a média. Ez nagyon nem volt szép anyudtól, ha ilyet mondott, attól, hogy az anyukád, nincs joga téged megalázni semmilyen helyzetben senki előtt. Ezt nem vagy köteles eltűrni. Valószínűleg neki vannak önértékelési problémái, ha a saját jólnevelt és normális lányát cikizi. Az is lehet, hogy tudatalatt irigykedik rád, hogy még fiatal vagy és esetleg nem csted el az életedet, ahogy esetleg ő már úgy érzi, elcste a sajátját. Ez nem ritka az anya-lánya kapcsolatokban sajnos.

Egyébként én is tök sokat vártam vele. Nem attól lesz jobb nő valaki, ha már nem szűz, sőt, szerintem attól csak veszít egy lány az értékéből. Attól, hogy fut utánad száz pasi, nem rögtön lefeküdni az elsővel. Szerintem állj ki a saját igazadért, ha legközelebb anyud ilyeneket mond, mert mi lenne szégyellnivaló abban, hogy a lánya nem egy r.banc, hanem tisztességes, és felelősségteljesen akar párt választani? Az az anyuka tényleg nem normális, aki ezt nem tekinti értéknek. Már bocsánat.

28L

2017. aug. 20. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!