Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minél jobban ki van éhezve...

Minél jobban ki van éhezve egy kisgyerek a szülei szeretetére, annál jobban hajlandó eltűrni a szülei rossz bánásmódját, kihasználását?

Figyelt kérdés
Ha konkrét példával is alá tudnátok támasztani, amit erről gondoltok, az jó lenne.

2017. aug. 15. 21:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem csak neked volt rossz gyerekkorod segítséget nyújt én 24 éves vagyok a családom Maga a pokol volt. Anyám alkoholista apám néha ivott de ez sosem dolgozott anyámat verte folyamatosan a szemem láttára Amikor kicsi voltam láttam hogy az anyám nyugtarokon él altatókra ivott. láttam hatévesen vért hányni a Földön fetrengett Majdnem belehalt a szemem láttára. Utána apám és elkezdett inni amikor ivott kötekednek veszekedett verekedett láttam hogy az anyámnak betörte az orrát eltörte a csuklóját vagy éppen a bordáját.

Sőt ha az anyám a részeg volt gyakran kirugott Szóval volt hogy fél este a Városligetben voltunk. Apám miatt elvesztettük a lakást mert nem dolgozott anyám pénzéből élt a nagyanyám hoz költöztünk ő meg egy szenilis bolond rosszindulatú ember aki elotag kötekszik veszekszik. 16 évesen már dolgoznom kellett persze apám nem dolgozott és amikor megkaptam a fizetést az első dolga adjál pénzt hanem adtam jött a lelki terror milyen kölyök vagy te hálátlan kár volt melletted maradnom vagy Én töröltem ki a szaros seggedet gyerekként én tettelek én adtam kaját Én voltam veled amikor beteg voltál x évet elvettél az életemből de amikor kapott pénzt akkor már jó pofizott.

Pszichoszomatikus tüneteim voltak remegés szédülés Heves szívverés vagy azt éreztem hogy nem kapok levegőt nyomást éreztem a mellkasomon.

Ez mint az apám és a családom miatt most külföldön tanulok de ezt és tönkre akarja tenni és az orrom lekötni folyamatosan hogy itt hagytál minket meg milyen hálátlan kölyök vagy én szentesítette ma tényekkel hogy a betegségem oka te vagy.

Mai napig nem dolgozik hazudik.

szóval nekem se volt egy lány álom.

2017. okt. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!