Élt már át valaki hasonlót?
Nem túl felhőtlen az anyámmal a viszonyom,ez több dologból tevődik össze,de ettől függetlenül bánt és már sokadjára megakartam beszélni sikertelenül.
Csak fújja a magáét,legutóbb a húgom bekevert családon belül olyan szinten hogy a végén az anyám élettársa engem és a férjemet fenyitett be.Majd ezt mostanra úgy állitja be hogy ő mennyire empatikus mert köszönetett mondott az élettársának amiért nem vert el engem.
Pátyolgatják a húgomat,pedig kiderült hogy ő volt a lúdas,mégis őt istápolják.
Anyám akkor is újbol neki futottam,de közölte hogy a gyereknek kell keresni a szülőt,ő nem fog engem.
Mindent feláldozott értünk hogy felnevelt,ezt kb annyiszor hallottam már hogy ha álmomból felkeltenek is tudom.
Mit tegyek?
Sehogy nem jó,velük nincs köztes állapot,most legutóbb nagyon rámentem hogy bizonygatnom kellett az igazam mégis engem fenyegettek,aztán facebookon állandóan provokál az élettársa.
Ezt elmondom anyámnak a válasza hogy ne olvassam...
Mi a jó döntés?
Nem tudom mit tegyek

Nem kötelező tartani vele a kapcsolatot,főleg ha valóban neked van igazad és így viselkednek veled.
Én az egyik mamámmal(tudom nem szülő de azért mégiscsak majdnem) nem tartom a kalcsolatot ha valamelyik szülőm viselkedne így velem akkor vele se tartanám.
Elküldtem a halál faszára az ipsét én nem félek tőle,csak a szája nagy.De mindig ezt csinálják,a faszi mindig mindenkit meg akar verni most épp engem.A konkrétum nagyjából az hogy a húgomnak is van férje gyerke.Ő ráment az én férjem egyik haverjára aki az én haverom is,majd a gyereket számonkérte hogy ez miért mondta el nekünk.Holott a gyerek nem mondta el,csak a tesóm azt hitte.Rosszul,ebből megkeverte a sz@rt hogy anyámat is belevonta,persze anyám sietett védeni,felhivta a gyereket,akire ráment a húgom,de a gyerek közölte hogy a húgom kevereg nem én se a férjem.A srácnak felveszi a teloja a hivásokat,kritikán aluli ahogy anyám viselkedik,de ott a beszélgetés alatt is a húgomat pártolja engem oszt szavakkal.
Facen le lehet tiltani de irtam se igy nem jo se ugy.

Tiszta ovis szint.
Marha egyszerű a megoldás: nem kell foglalkozni se anyáddal, se a párjával, se a húgoddal. Nem kell belefolyni az ilyen nevetséges játszmákba.
Face-n is ha vki cseszeget, tiltsd le és kész.

Mondd meg az élettársának hogy feljelented ha sokat szájal.
Amúgy kollégium, nagyszülő, meg ilyenek megoldást jelenthetnek.
Minél kevesebbet legyél velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!