Segitség anyukám csak veszekedik velem?
Mindenki mondja hogy milyen rendes az anyukám meg minden de amikor meg elmennek csak ordibál velem hogy milyen rosszul viselkedek és hogy már megint csak a falnak beszél tudom hogy megváltoztam van velem valami de nem tudom irányitani .Már úgy érzem a világnak sincs szüksége rám.
13/f
Miért nem kérdezed meg tőle? És mondod el ezt neki?
Két ember között legrövidebb út az őszinteség.
Bizony megváltoztál, kamaszodsz, a hormonok túltengése miatt te sem vagy már ugyanaz! Próbáld mégis irányítani a hangulatodat, mert a "mi közöd hozzá, hagyjál békén" mellé
az alkalmi süketség már sok egy érző anyának. Mondd el neki, hogy továbbra is szereted, nézze el a hangulat-ingadozásaidat, próbálsz a régi lenni - és tegyél is úgy!
3.és 4.# Nem szájbarágós módszerrel kell elmagyarázni az anyukának a nyilvánvalót. Az anyuka tudja, hiszen azért anyuka! Inkább a gyerek próbáljon alkalmazkodni a felnőtt - világhoz és mentegetni magát a hangulatváltozása, nyers modora miatt.
"van velem valami, de nem tudom irányítani" , ezt a
kérdező maga írta. Ne legyen fogadatlan prókátor az, aki nem érti a szöveget...
Most kamaszodsz, minden érzékenyen érint, és csak a magad szemszögéből tudod nézni a dolgokat. Ha sikeresen túljutsz a nehezén, rá fogsz jönni, hogy tényleg milyen rendes az anyukád, addig pedig kitartás! Próbálj meg odafigyelni arra, hogy miben segíthetsz neki.
Nem könnyű a kamaszokkal, az én édesanyám is sokszor kiabált velem, sok mindent nem jól reagált le, de visszagondolva látom, hogy mennyi gondot okoztam neki, olyan szívesen másképp csinálnék sok mindent, ha visszacsinálhatnám a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!