Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Loptam a szüleimtől. Rájöttek!...

Whitheking kérdése:

Loptam a szüleimtől. Rájöttek! Kell segítség? Itt vagyok! Írj!

Figyelt kérdés
Elloptam apa bankkártyájáról rengeteg pénzt (5 számjegy) és lebuktam. Végig tudtam, hogy amit csinálok rossz, de nem tudtam megállni. Csak valahogy ki akartam egyenlíteni a köztem és az osztálytársaim között lévő különbséget. Még a hétrn felnyomnak a rendőrségen aztán mehetek a börtönbe, és ez így is van rendjén, csak annyit szeretnék mondani a többi velem egykorú tolvajnak, hogy a szülők bizalmát eljátszani, és a szeretetükkel vissza élni a leg gerinctelenebb dolog a világon. Ne járjatok ezen az úton, vagy mihamarabb térjetek le róla. Ha pedig egyszer már megbocsájtottak nektek, akkor életetek végéig legyetek hálásak. Tanuljatok a hibámból. Aki tanácsot akar kérni, az írjon. Amíg nem visznek be, addig igyekszem segíteni. 15/F

#börtön #lopás #pénz #szülők segítség
2017. febr. 28. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Segíts nekem; miért vagy ilyen kretén?
2017. febr. 28. 21:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánatot kértél? Visszaadtad a pénzt? Ha elköltötted, ledolgozod? Mert ha ezekre igen a válasz, akkor nem hiszem el, hogy feljelentettek a saját szüleid. Ha meg mégis a fiatalkorúak börtönébe mész, készülj kemény dolgokra.
2017. febr. 28. 21:38
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Gyerek vagy meg erthetnek a szuleid persze amitt tettel az nem helyes en neg buntetnelek kemenyen hazi munkat te csinlnad suli utan , apukadnk segitenel el lennel tiltva a szorakozasoktol pl:nincs gep se telo se tv vagy 2-3 honapig azt ja javulnal fel oraig ki valadztanad hogy mit szeretnel ezen kivul nincs zseb penz pl:timpixre stb.... Es nem mehetnel sehova csak suliba de azert a borton az tulzas 15 vagy! Nem 25 eleg kemeny szulok de lehet meg erdemled.... Kitartas ocsii 17/L ha akarsz rola beszelni irj uzit sajnallak amugy telleg
2017. febr. 28. 21:45
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Anyádék miért nyomnának fel? Ne legyél már ennyire hülye!
2017. febr. 28. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélhetőleg ez az eset helyrerázza az agyadat.

Ha nem, egyenes az út oda, hogy felnőtten is ki akarod egyenlíteni a nálad jobb helyzetben lévőkkel a különbséget és ismét nem fogsz tudni uralkodni magadon.

Ha nem buktál volna le, akkor minden lekiismeret furdalás nélkül egyenlítetted volna a különbséget az osztálytársaid és te közötted?

2017. febr. 28. 21:56
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Miért, mennyit vettél le? Nem mindegy, hogy 100 ezret, vagy a sokszorosát. Hirtelen nem is tudom max. mennyit enged egy automata. Egyébként meg kétlem, hogy emiatt börtönbe vinnének, ugyan már.
2017. febr. 28. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

6.

Max 99 999 Ft-ot

2017. febr. 28. 22:36
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon ossze kell magad kapnod, h ezt jova tedd

Apad lehet, h csak rad akar ijeszteni a rendorseggel

Ha megis, de korabban semmi balhed nem volt, nem fogsz bortonbe kerulni, de priuszod lehet. Es az nem vmi fenyes..

2017. febr. 28. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Oh my... Az ilyen emberekből lesznek majd azok az önjelölt guruk, akik lefogynak 5 kilót és egyből vallást alapítanak a módszereikre, vagy akik nulla végzettséggel elmennek life coachnak elszarni más emberek életét is...

Pici fiú don't fos, nem fognak felnyomni a rendőrségen de bazi nagy kretén vagy, úgyhogy szállj magadba alaposan. Nem CSAK a szüleid bizalma miatt hanem mert ilyen betegesen azzal vagy elfoglalva, hogy kinek milyen cucca van az osztályban. Ha már most ez a világod közepe jó boldogtalan felnőtt leszel.

2017. márc. 1. 07:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs suli?
2017. márc. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!