Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Loptam a szüleimtől. Rájöttek!...

Whitheking kérdése:

Loptam a szüleimtől. Rájöttek! Kell segítség? Itt vagyok! Írj!

Figyelt kérdés
Elloptam apa bankkártyájáról rengeteg pénzt (5 számjegy) és lebuktam. Végig tudtam, hogy amit csinálok rossz, de nem tudtam megállni. Csak valahogy ki akartam egyenlíteni a köztem és az osztálytársaim között lévő különbséget. Még a hétrn felnyomnak a rendőrségen aztán mehetek a börtönbe, és ez így is van rendjén, csak annyit szeretnék mondani a többi velem egykorú tolvajnak, hogy a szülők bizalmát eljátszani, és a szeretetükkel vissza élni a leg gerinctelenebb dolog a világon. Ne járjatok ezen az úton, vagy mihamarabb térjetek le róla. Ha pedig egyszer már megbocsájtottak nektek, akkor életetek végéig legyetek hálásak. Tanuljatok a hibámból. Aki tanácsot akar kérni, az írjon. Amíg nem visznek be, addig igyekszem segíteni. 15/F

#börtön #lopás #pénz #szülők segítség
2017. febr. 28. 21:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Ekkora kamut, basszus!

- egy hónap alatt tudnál max. eltapsolni ennyit, de az elsőnél észreveszi (sms)

- nem mész börtnöbe, max. fiaalkorúak intézetébe

- és ez nem így van, hogy felnyomnak, mert anyádék nem is kötelesek tanúskodni, meg feladni, személyes érintettség okán

A záróbeszéded meg nevetséges... inkább a helyesírással foglalkoznál hülyeségek kitalálása helyett.

2017. márc. 1. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Még te akarsz tanácsot adni nekünk? :)
2017. márc. 1. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát, te se 15 nem vagy, se börtönbe nem mész (pláne nem 15 évesen), de az én ebédszünetem feldobtad, köszi.
2017. márc. 1. 12:11
 14/16 anonim ***** válasza:

#11 nem biztos, hogy kamu, de tetszik, hogy te legalább megindokoltad, miért tartod kamunak, nem csak beírtad, hogy kamu.

"egy hónap alatt tudnál max. eltapsolni ennyit, de az elsőnél észreveszi (sms)"

egyszerre is simán el lehet költeni ennyi pénzt, sms sincs mindenkinek beállítva.

"ez nem így van, hogy felnyomnak, mert anyádék nem is kötelesek tanúskodni, meg feladni, személyes érintettség okán"

nem kötelesek, de nem jelenti, hogy nem is tehetik meg, bár itt szerintem is csak ráijeszteni akartak

az meg, hogy tizenöt évesen nem ismeri a különbséget a börtön és a fiatalkorúak intézete közt, elnézhető neki, én se olyan közegben nőttem fel, hogy ezt tudjam

2017. márc. 1. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez qrvajó!:)

Lebuktam, megyek a börtönbe! Kell segítség?

Kell, kisbarátom! NEKED! :D

Böribe ugyan nem fogsz menni, de a szüleid bizalmát eljátszottad.Rosszabb mint a böri, mert ezt egész életedben viseled majd.

2017. márc. 1. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
na van fejlemény? Van wifi a böriben? Vagy örök szobafogság lett? Esetleg cdak nem ehetsz haribót 3 napig lefekvés előtt? Mesélj.
2017. márc. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!