Loptam a szüleimtől. Rájöttek! Kell segítség? Itt vagyok! Írj!
Ekkora kamut, basszus!
- egy hónap alatt tudnál max. eltapsolni ennyit, de az elsőnél észreveszi (sms)
- nem mész börtnöbe, max. fiaalkorúak intézetébe
- és ez nem így van, hogy felnyomnak, mert anyádék nem is kötelesek tanúskodni, meg feladni, személyes érintettség okán
A záróbeszéded meg nevetséges... inkább a helyesírással foglalkoznál hülyeségek kitalálása helyett.
#11 nem biztos, hogy kamu, de tetszik, hogy te legalább megindokoltad, miért tartod kamunak, nem csak beírtad, hogy kamu.
"egy hónap alatt tudnál max. eltapsolni ennyit, de az elsőnél észreveszi (sms)"
egyszerre is simán el lehet költeni ennyi pénzt, sms sincs mindenkinek beállítva.
"ez nem így van, hogy felnyomnak, mert anyádék nem is kötelesek tanúskodni, meg feladni, személyes érintettség okán"
nem kötelesek, de nem jelenti, hogy nem is tehetik meg, bár itt szerintem is csak ráijeszteni akartak
az meg, hogy tizenöt évesen nem ismeri a különbséget a börtön és a fiatalkorúak intézete közt, elnézhető neki, én se olyan közegben nőttem fel, hogy ezt tudjam
Ez qrvajó!:)
Lebuktam, megyek a börtönbe! Kell segítség?
Kell, kisbarátom! NEKED! :D
Böribe ugyan nem fogsz menni, de a szüleid bizalmát eljátszottad.Rosszabb mint a böri, mert ezt egész életedben viseled majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!