Elengednétek a 12 éves lányotokat Hollywood Undead koncertre?
Ki egyáltalán ez a felnőtt? Rokon, vagy csak ismerős?
Csak egy ismerős férfivel biztos nem engednélek el. Nővéreddel már inkább.
Szóval a család barátja. Gondolom ennyi erővel a keresztapád lehetne. 12évesen én sem engednélek el szívesen, de ha tényleg ilyen jó a viszony akkor enyhülnék, de necces lenne. Pontosan hol és mikor lesz HU koncert? Én nem hallottam róla, hogy lenne.
Én Bécsbe mentem volna el szívesen egy koncertre (nem a filharmonikusok, hanem Five Finger Death Punch), de Bécs "messze" van tőlünk, és körülöttem más nagyon nem is szereti. Majd ha "legközelebb" jönnek vagy akár Magyarországra jönnek el akkor tuti elmegyek- ha még egyáltalán meglesznek...
18L
NEM!
Tavaly én kiakadtam teljesen az Asking Alexandria koncerten a strand fesztiválon. Elmentem húgommal(ő is elmúlt már 18). Erre a második sorba egy apuka anyuka a 3 lányával, 8-12 év közöttiek voltak a gyerekek. Apuka füldugóval állt, és lökdösött el onnan mindenkit aki ott ugrálni mert vagy felemelni a kezét. Én értettem hogy féltette a lányait, de nehogymár gyerekek miatt ne lehessen szórakozni egy metálkoncerten. Apukát a második számnál felborították a francba, aztán panaszkodni meg mehet amerre akar. Ha a harmadik számnál is pattogott volna, szerintem ki lett volna ütve. Megérdemelten. Álljanak leghátra, legszélére, akárhova. De ne a második-harmadik sorba a színpad közepére. Se kislányoknak nincs ott helye, sem őket védő apukának. Én úgy voltam vele ha ezt csinálja még 10 percig, én fogom apukát felrúgni, szerencsére nem nekem kellett megtenni.
Sajnálom, de nem oda való, elrontja körülötte 10 ember szórakozását.
Egy koncert nem fesztivál, hogy inni, drogozni meg dugni menjenek oda az emberek. Koncertre jó esetben akkor mész, ha élőben is hallani akarod a kedvenceid, esetleg bezsebelni egy aláírást.
Én elengedném a gyerekem, nyilván egy megbízható ismerőssel/rokonnal.
Már bocs de ki az a hülye aki bemegy középre ha nem bírja?
Már én sem bírom,ezért nem is teperek oda,hogy aztán hőbörögjek azon,hogy nálam edzettebbek meglegyintenek.
Tankcsapda meg minden csak nem durva.
Bocs az offért.
Szülőként mennék veled,ha szeretem,ha nem. Egy klubkoncert nem csatatér.
Nem szívesen engednélek ismerőssel,akkkr se ha ilyen régóta ismerem.
Kompromisszum. Elkísérnek,kibírják azt az estét,cserébe te is a kedvükben jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!