Elengednétek a 12 éves lányotokat Hollywood Undead koncertre?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni, imádom őket. Természetesen vagy a nővéremmel vagy egy ismerőssel mennék. (Nagykorúak mind) Elengednétek?2017. aug. 14. 16:07
11/50 A kérdező kommentje:
Az ismerős egy nem tizen-húsz-pár éves, hanem 40. Azért gondoltam ezt, mert ő már sokszor volt koncerteni, plusz nem unná szét magát, mert szereti ezt a zenét, figyelne rám végig.
2017. aug. 14. 17:00
12/50 anonim válasza:
Egyedül nyílván nem, de ha egy felnőtt ismerőssel menne akkor persze :)
13/50 anonim válasza:
Én 12 évesen még a barbie babáimmal játszottam, és nem álmodoztam arról hogy koncertekre járkáljak, még nagyon fiatal vagy hozzá. Elárulom, én első koncert amin voltam, az 18 éves koromban volt. nem is véletlen hogy nem engednek be pl egy fesztiválra 18 év alatt embereket, mert egyszerűen elcsászkálsz a tesódtól egy pillanatra, berántanak egy bokorba és megerőszakolnak. Nem biztos hogy ez fog történni, de 70 % esélye van ezeknek. És elárulom a koncertek, és fesztiválok tele vannak pedofilokkal, akik az ilyen bátor szórakozni vágyó gyerekeket becserkészik
14/50 anonim válasza:
Hat, meg egy felnott ismerossel is nagyon elgondolkoznwk rajta... valoszinu a tag sem lesz mindvegig jozan, es nem hiszem, hogy akarna bebiszitterkedni ott.
Meg varj par evet szerintem, ez szamomra meg tul fiatal, hogy koncertre mehessen akar kiserovel vagy nelkule
15/50 anonim válasza:
Nem. Magyarazat: nincs. Fiatal csajszi nem való oda.
16/50 anonim válasza:
Együtt mennénk, én is 12-13 voltam mikor először elmehettem,de csak apával. 14 évesen barátnőmmel és az ő apukájával,majd 15 voltam mikor először csak haveri társasággal elmehettem.
Megjegyzem,hogy minden esetben értem jöttek,amíg nem lett barátom aki hazakísért.
Ki ez a felnőtt ismerős ?
17/50 anonim válasza:
Elmennék veled, úgy igen.
Én is voltam 13 évesen koncerten és apa elkísért, noha ő nem szereti a rockot annyira. :)
18/50 A kérdező kommentje:
Annak a felnőtt ember szinte úgy tekint rám, mintha a lánya lennék, vigyázna rám. Születésem óta ismer... Anyukám eleve nem koncertes típus, nem szereti annyira, apukám meg teljesen nem bírja elviselni ezt a zenét.
2017. aug. 14. 17:37
19/50 anonim válasza:
Basszus, 8 évesen voltam először koncerten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!