Szülők! Mennyit költenétek havonta gyermeketekre?
Két féle edzésre is szeretnék járni, ez viszont havi 12000Ft körül lenne.
(A felét én fizetném, úgy gondoltam, szóval csak szimplán érdekel.)
Nem vagyok szülő, de havi hatvanat kapok, ebből 20 a koli. A többi 40 útiköltség és kaja. Semmi másra nem elég, nem tudok semmit csinálni. :D
De ha nálatok nincsenek ilyen kiadások, akkor szerintem sima ügy a 12 ezer, nem hogy a hat. Persze ez függ az anyagi körülményektől is, meg hogy egyébként hóközben milyen szórakozásokra kérsz pénzt.
Persze, tisztában vagyok vele, hogy így is sokat költenek rám.
Az érdekelne, hogy mennyire lenne pofátlanság ha még ezt is ők fizetnék.
14 éves vagyok, nem nagyon járok el, a benzinre kérek pénzt vagy innivalóra/péksütire.
Az ilyen pluszokat mindig kifizették a szüleim, jó oké bizonyos keretek között, mert én hiába szerettem volna teniszezni az már sokba került volna,de vívtam,futottam és német nyelvtanfolyamra jártam (jó az utóbbi nem volt az erősségem és javítani kellett a dolgon).
A nagyobbik gyerekem 8 éves, ha valaminek értelme van akkor megoldjuk és támogatjuk (sajna teniszre ő se tudna menni)
benzinre kersz penzt?
vezetsz?
a benzin tudod mennyire draga?
autoval utazni kb. kilometerenkent 300ft minimum..
akkor hova az a 6e forint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!