Ti költenétek a lakrészre ebben az esetben?
Össze vagytok-e házasodva? Milyen a kapcsolatotok velük?
Nekem felnőtt gyermekem van már. Ha lenne neki felesége, akkor én kérném meg őket, hogy maradjanak ott, a felső szint az övék és azt csinálnak ott amit akarnak. Éppen ezért úgy gondolom az Apósodékkal kéne megbeszélnetek ezt.Ők hogy vélekednek erről?
Bútorokat vehettek, az akkor is kell, ha költöztök.
Nincs leparkettázva? AKkor mivel van burkolva?
Ezek szerint még tervben sincs a költözés.
Újítsátok fel, egy parkettázás azért nem olyan nagy összeg egy lakás árához képest. Fürdőbe mit kell cserélni?
"Apóséknál lakunk a párommal"
Apóséknél laksz a férjeddel vagy a barátod szüleinél a barátoddal?
Szerintem nem kell felujjitani a lakast, max csak akkor ha mar 99999%biztos vagy abban hogy apos anyosal megertesben eltek egyutt.
Mert most ha felujotod, es lehet csak elejen szep a kapcsolatotok anyosal es a kesobbiekben megromlik.
Inkabb varjj ismerd meg oket teljesen.
Butorokrol csak annyit, hogy azt kicserelheted, ugyanis az a te penzedbol van es ha barmi zur van es koltoznotok kell akkor azt magadal tudod vinni! De a furoszobat mar nem.
Szobat csinald meg, festest is megteheted a szobadban azzal sem vesztesz sokat, ha nem drag tapeta hipszkatonozva csinaltatod meg.
Mivel nincs leparketaztatva, dobj ra egy szonyeget. Problema megoldva, es ha koltozol minde visztek magayokal.
Ezt nagyon nehéz eldönteni, ha megszületik a gyerek utána döntsél szerintem. Ha teljesen őszinte vagy az apóssal anyóssal és nagy az egyetértés, akkor javaslom beszéld meg velük és ajánld fel nekik, hogy a felújításért cserébe nem kérsz semmit, de tényleg semmi elvárás. Sőt, meg lehet mondhatnád azt is, hogy mivel ők sokat segítettek azzal, hogy itt lakjanak tartozol nekik ennyivel.
Másik részről: Én ha anyós após lennék azt mondanám, hogy azt a pénzt tegyétek félre, majd ha lakást vennétek, akkor nagyon jól fog jönni. Annak is utána kéne járni mik az esélyei, hogy vesztek saját lakást, mennyibe kerül hány év alatt jön össze az a pénz, mert ha most felújítanátok a nagyszülők házát, abból a pénzből nem kaptok vissza semmit, ez is benne van a pakliban.
"Màr hàrom hete lakunk ott"
bocsi de ugy jelenteted ki mintha 10eve laknatok ott! Nem màr hanem mg csak 3 hete !
Hmmmm meg varjjjj 3 het alatt felne ujjisd mar az egesz hazat es 3 honap mulva meg lehet megbanod!
Ennyi ido alatt nem is ismered anyos apost!
Lakva ismeritek meg egymast!
parodal miota vagytok egyutt?
Mert esetleg vita temaban, biztos vagy abban hogy a parod teged fog tamogatni es nem a szuloket?
sajnos nagyon sok anyos vita, ferj vitta van hogy ki kimelett van.
Mert az meglehet hogy vita utan csak te fogsz menni es a gyerek!
Kivonom neked hogy minden a legjobban sikeruljon, es ne legyen anyos apos problemaid, de 3 het az meg semmi.
"Már három hete ott lakunk."
EZ nagyon komoly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!