Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis, ha semmilyen érzés...

Normalis, ha semmilyen érzés nem fűz a családomhoz?

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmi sem tud érdekelni velük kapcdolatban, az hogy életben vannak e az is minimálisan érdekel csak,az egyetlen gondolatom velük kapcsolatban, hogy amint el tudok költözni az összes kapcsolatot megszakítasam velük...

Sohasem tudtam megérteni, hogy miért kell valakiket kedvelnünk, csak azért mert rokonok vagyunk.... Nem is tudom őket tisztelni, csak mert "ők hoztak a világra".

18 vagyok egyébként szóval a 14-16 éves "utálom a szüleimet" fázison már túl vagyok.. legalábbis úgy érzem hogy ez nem olyan.

Normális ez?

2017. aug. 12. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem értem.. én utálnám őket ezek után.
2017. aug. 12. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
De sajnos rengeteg olyan vészesen hülye idióta is van, mint te, 5-ös válaszoló. Jobb is, hogy nem lesz gyereked. Nyilván fantasztikus, hálára érdemes szülő lennél...
2017. aug. 15. 18:16
 13/16 Ónixkönny válasza:
55%
Szerintem is normális, ezzel én is így vagyok.
2017. szept. 4. 22:31
 14/16 anonim válasza:
nem is vagy te 18 :D
2017. okt. 14. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Az 5-ös ellenszolgáltatást várna a szülőségért cserébe, remélem tényleg soha sem lesz gyereke.
2018. jan. 30. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ötös csak arról beszél, hogy minél jobban ki van nyalva sok gyerek se*gge, annál inkább lenézik a szüleiket. Ez sajnos tény- ezért is nem pénzelni, hanem nevelni kéne a gyerekeket.
2018. jan. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!