Hogyan tudnám magam ezeken túltenni?
Sziasztok.
Nem is tudom hol kezdjem... 8 éves koromban édesapám öngyilkos lett. Nem éltek együtt anyával 2 éves korom óta. A nevelőapám ivott, 4 éves koromban anya is elkezdett. Kiskoromban ottfelejtettek a suliban, az oviban. Később anyám elkezdett elég durván bántalmazni, nadrágszíjjal, bottal illetve ököllel ütött. 8 éves voltam (apa halála előtt) anya eltörte két helyen a kezem, a csuklómnál. Mai napig meglátszanak a nyomai. 2016 novemberèben kerültem el otthonról, egy intèzetbe, Pesten, ahová ugyanúgy jártak fenyegetni, neki is löktek az ajtónak. Vagdosta magam, lassan 5 éve, öngyilkossági kísèrleteim is volt egy pár. Szóval, igaz hogy kikerültem abból a környezetből, de még mindig nem sikerült magam túltenni ezeken a dolgokon. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám ezeken túltenni magam? Pszichológushoz járok már december óta, de sokat nem használ. Gyógyszert is szedtem de azt már abba hagytam. Kérlek segítsetek :(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!