Hogyan tudnám ezeken túltenni magam könnyen?
18/f vagyok.
Iskolai pszichés bántalmazásról lenne szó ami a múltban történt (kb.1.5 évig tartott).
Régebben nagyon sokat szenvedtem az iskolai bántalmazástól a diákoknak köszönhetően.
Amiért belém kötöttek "lelkileg" adottak voltak:
-félénk voltam, nem barátkozós, paranoiás, teljesen alacsony önértékelési probléma, testképzavar (amiért depressziós lettem és ez jobban lehúzott mindent)
Lelkileg mindig próbáltam túltenni magamat ezeken a lelki bántásokon azthittem hogy elmúlik, abbahagyják sajnos nem így lett.
Féltem tőlük és a mások véleményétől hogy mi lesz.
Barátaimnak ezt soha nem mondtam el, és most is magamban vagyok ezzel a teherrel.
Sajnos tudom hogy rosszul cselekedtem, megoldást szeretnék találni, nem pszichológus hanem egyszerű megoldást ami végez evvel a lelki "kudarccal" régi félelmekkel.
Minden áldott nap gyötrődöm magamban ezzel a tudattal hogy nem bírom letenni a fájdalmat, nem bírom elfelejteni a "lelki kínt" amit ők adtak.
Most fogom az utolsó évemet tölteni mindent megteszek azért hogy eltünjön bennem ez a folt!
Segítséget, gondolatokat, osszatok légyszi!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!