Édesapám miért szórakozik velem?
Figyelt kérdés
Délután a munkából hazajövet írtam egy üzenetet édesapámnak, hogy kell-e valami a boltból, mert beugrok egy áruházba a szokásos salátámért, szívesen bevásárolok neki, ahogy azt rendszeresen teszem. Erre azt mondta semmire sincs szüksége. Hát jó, gondoltam összedobott egy lecsót a kerti zöldségekből magának vacsorára. Hazaértem és átugrottam hozzá egymás mellett lakunk) és tök üres volt a hűtője. Erre megkért, hogy ugorjak már le a boltba valami vacsiért. Mindezt 10 perccel zárás előtt, a bolt pedig 20 percre van tőlünk. Erre megkérdeztem tőle, hogy rendeljek-e gyorsan a kedvenc vendéglőjéből valamit. A válasz szintén nem volt, mert ő nem enne főtt ételt. Hazamentem, erre 1 óra múlva ír egy üzenetet, hogy rendeljek neki brassóit a kedvenc étterméből... Mindezt zárás előtt 15 perccel, amikor 30 perccel zárás előtt veszik fel az utolsó rendelést. Megkérdeztem tőle szépen, hogy ugyan mi értelme van ennek az egésznek, erre közölte, hogy ne magyarázzak. Hazamentem, rendeltem neki egy pizzát, ha megeszi jó, ha nem akkor úgyis jó. Átvinni nem tudok neki kaját, mert tök üres a hűtőm. A munkahelyemen eszem, estére meg veszek általában egy salit és kész. Anyagi gondjai nincsenek apukámnak, sőt. Megrendelni pedig azért nekem kell, mert nagyon rossz a hallása és természetesen hallókészülékről hallani se akar. Szerintetek miért csinálja ezt velem?2017. aug. 10. 19:39
1/7 anonim válasza:
"Szerintetek miért csinálja ezt velem?"
Mert hagyod.
Ha akar, el tud menni ö is bevásárolni, vagy tud magának rendelni valamit, ha meg nem akar hallókészüléket, az az ö hülyesége!
2/7 anonim válasza:
Szépen elballag egy hallóvizsgáló központba, vesz egy hallókészüléket és meg van oldva mindenki gondja! Ennyi.
3/7 anonim válasza:
Nem gondolta meg eléggé
ezért ne haragudj meg rá, maximum mondd meg neki hogy máskor időbe gondolkozzon
4/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg ilyenkor nem emlékszik? Csak túl büszke, hogy szóljon, hogy baj van?
Ha viszont nem betegség, akkor meg ne ugorj neki mikor füttyent. Ne hagyd magad hülyére venni. Nem fog éhen halni, ha kihagy egy vacsorát.
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs szellemi betegsége, szerintem ez nála valamilyen úri passzió. Amúgy nem haragudtam meg rá, de felbosszantott.
2017. aug. 10. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!