Ha edesapam elhalalozik, arrol en kapok valami ertesitest?
Figyelt kérdés
Elettarsi viszonyban el egy novel, ha minden igaz. Mar vagy ket eve nem beszeltunk, nem is all szandekomban megkeresni. Ha elhalalozik, ertesit valaki errol engem? Hatosag vagy vmilyen szerv.2017. ápr. 25. 15:01
1/5 anonim válasza:
Igen,mivel lesz hagyatéki tárgyalás. Ha az élettársa nem temeti el,akkor a temetés miatt! Megkeresnek,megtaláln ak nyugi. Engem tizen pár év után megtalált a gyámügy!
2/5 anonim válasza:
Annak az önkormányzatnak a hagyatéki osztálya fog megkeresni, amelynek az illetékességi területén van az állandó lakcíme.
Valamint a közjegyző is meg fog keresni, aki a hagyatéki tárgyalást tartja.
3/5 anonim válasza:
Idekommentelek, ez egy picit off, de nem akarok külön kérdést kiírni én is.
Ha semmilyen hagyatéka nincs akkor tudni fogok róla ha meghal?
4/5 anonim válasza:
Igen.
Az örökösöknek mindenképpen nyilatkozniuk kell, hogy van-e hagyaték, és ha van igényt tartanak-e rá.
5/5 anonim válasza:
Apám édesgyereke vagyok, és mikor meghalt nem kaptam értesítést. 10 éve nem beszéltünk akkor már, viszont 4 éve kifejezetten kerestem hivataloknál, rendőrségen is érdeklődtem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!