Ha kapnál egy értesítést, hogy egy addig ismeretlen -akár távoli- rokon találkozót szervez a teljes egész kiterjedt családnak, elmennél? Milyen messze?
Ez nem kérdés! :D Szeretem a régi megemlékezett helyeket! :)
Ugyhogy sIMán!
simán elmennék. mi is próbálkoztunk összehozni egy ilyen találkozót olyan tíz éve kb, de sajnos nem sikerült.
anyai részről rohadt nagy a család (a nagyapámék 5-en, a nagymamámék 7-en voltak testvérek. És hát sajnos az 50-60-s években szinte mindenki szét ment a világban, egy darabig a nagyiék korosztálja tartogatta a kapcsolatot egymással, csak ez úgy 20-30 éve abbamaradt, most meg már tulajdonképen lehetetlen lenne a többieket összehizni, mivel a nagyiék nemzedéke már tuti kihalt. De akik itt élünk az országban évente legalább egyszer összejövünk. Így is vagyunk páran.
Nekünk is volt.
A legmesszebbről egy 70+ éves bácsi jött, Vancouverből. Ha ő bevállalta, én miért ne?
Szerintem országhatáron belül nincs olyan vad távolság, ha nagyobb kaliberű a találkozó, és nincs normális tömegközlekedés, érdemes megbeszélni a szervezőkkel, hogy nem tud-e valaki elugrani a vasútra.
(Apu nyolcszor fordult)
Mi összeraktuk a családfát, volt szó a történelmünkről, rendberakattuk a régi sírokat.
Én nagyon jó élményekkel gazdagodtam, voltunk 300an kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!