Te mit tennél, ha kiderülne egy ismerősödről akit interneten ismertél meg, hogy egy távoli, eddig ismeretlen rokonod?
Figyelt kérdés
Épp erről beszélgetek egy ismerősömmel, hogy szerinte nem lenne olyan jó a viszonyunk, ha kiderülne hogy egy távoli rokon..
Te hogy gondolnád? És ő vajon miért gondolja így?
2015. szept. 9. 19:27
3/7 anonim válasza:
Én még bizony az ősi időkben,mikor személyesen ismerkedtünk,találkoztam egy tőlünk és a másiktól is igen távol levő nyári táborban a későbbi legjobb barátnőmmel, akiről 1-2 év után derült ki,hogy harmad unokatestvérem.... Vicces volt,onnantól úgy éreztem,hogy plusz kötelék van köztünk,nem értem,ez miért rontaná a viszonyt. Bár van egy érzésem,hogy te nem szimpla baráti ismeretségre gondolsz.
4/7 A kérdező kommentje:
De, én szimpla baráti ismertségre gondolok, és azért nem értem hogy akivel beszélek annak miért lenne ez rosszabb..
2015. szept. 9. 19:53
5/7 anonim válasza:
Nem tartom nagyra a vérrokonságot, így kb. semmit nem szólnék.
6/7 anonim válasza:
Mikor a lányom óvodás volt, a másik csoportban volt egy kislány, akinek a nagymamája a szomszédunk. Többször volt a kislány a nagymamánál, jó a kapcsolat. Mi is ismerjük egymást a szülőkkel. Pár év után kiderült, hogy apukám nagymamája és a nagymama nagymamája testvérek voltak. Szerintem vicces.
7/7 anonim válasza:
"ó, tényleg? Jaj, de jó! Hát én ezt még csak nem is gondoltam volna..." Valami ilyesmit írnék neki és közben nem tudom, érdekelne-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!