Ha egy 4 éves gyerek hisztizik a kocsiban, és az apja kirakja a társasházuk elé, kulcs nélkül, majd otthagyja, az kiskorú veszélyeztetése, vagy nevelés?
A kisfiú én voltam.
4, vagy 5 éves voltam, amikor apám le akart vinni a Balatonra.
Igen,de a szeretője is jött volna velünk,amiről anyukám nem tudhatott,mire én elkezdtem hisztizni,hogy nem akarom,hogy ő is jöjjön.
Ekkor apám kirakott a panelházunk elé kulcs nélkül,5 órán keresztül ültem ott a padon, és sírtam,mire anyukám hazajött.
A mai napig ez egy vita közöttünk,mert ő azt állítja,hogy ezt nevelési célzattal csinálta,hogy megtaláljam,hogy nem szabad hisztizni.
Szerintem meg ez kiskorú veszélyeztetése volt.
És komolyan 10 év után erről vitáztok, és nem hagyta ott anyud őt abban a pillanatban, amint megtudta? Ha amiatt nem is, de amint kiderült, hogy a szeretője miatt csinálta, egy percet nem gondolkodtam volna anyukád helyében.
Nem akarlak megbántani, de nehéz eldönteni, hogy anyud, vagy apud idiótább-e.
Szerintem apád mentálisan nem oké. Szándékosan írtam jelen időben.
Nem kell haragudni sem megtapsolni sem naaagy "megbocsátásoskodni", engedd el ezeket. Ezért merült fel benned újra, mert ideje elengedni a "másszarait". Sok sikert kívánok hozzá.
Nagyon sajnálom!!
Nem is gondoltam, hogy te voltál a kicsi "áldozat"!
Ő biztos, hogy nem fogja bevallani hogy mekkora hibát követett el, de tényleg próbáld meg ezt kizárni, mert csak "megbetegít...
Hála az égnek, hogy nem lett bajod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!