Szülők mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Kiderülne a lányotokról hogy terhes, megakarná tartani a babát, de a barátjával már nincs együtt, és nem is hajlandó szóba állni a lánnyal.
2017. aug. 8. 12:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes iskolába járhattál utolsó
2017. aug. 9. 13:55
 32/34 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, ha velünk él és úgy gondolja majd én eltartom és felnevelem a gyerekét hát nagyon téved, ez nem így működik de ha van saját állása amiből el tudná tartani mindkettőjüket és mondjuk csak azzal kellene segíteni hogy lakáskeresés, előkészületek, néha vigyázni a gyerekre akkor persze, simán, az ő élete.
2017. aug. 9. 23:20
 33/34 anonim ***** válasza:
68%

Ha annyira emberi lényről van szó, akkor a szülőket miért vesszük figyelembe és miért csak a pár hetes embrió érdekeit nézitek és véditek foggal-körömmel? A kérdező szülei talán nem emberi lények? De, meghozza sokkal jobban, mint az az embrió, szóval a kedves kérdező és válaszadók is tekintettel lehetnének rajuk is. Ugyanis a kis hölgy sikeresen felcsinaltatta magát, apukám lelépett, borítékolhatjuk, hogy ennyi idősen éppen túl van az érettségin vagy majd most fog és marhára nincs meg a megfelelő anyagi háttere és külön lakása egy gyerekhez. Miért kéne a szülőktől elvárni, hogy ehhez széles vigyorral asszisztáljanak? Felneveltek már egy gyereket vagy lehet többet is, szerintem bőven elég volt nekik a gyereksirasból, éjszakai kelesekbol, állandó felelősségből stb stb. Szerintem már ők is inkább pihenni akarnánk egy újabb gyerek helyett..

Ráadásul nem is értem egyesek hogy adhatnak olyan "tanácsot", hogy hát majd lesz valahogy, lehet hogy most nincs anyagi háttere a kérdezőnek, lehet hogy nincs munkája, lehet hogy nincs lakása de MAJD... És akkor most ezzel mire is mentünk?! Semmire, továbbra is egy az egyben a szülei nyakára és pénzére vállalna gyereket. Ha már elég felnőtt volt ahhoz, hogy teherbeessen, akkor az ellátásához és felnevelesehez is legyen az, ne anyuektol várja a csodát!

2017. aug. 10. 07:51
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Az abortuszelleneseket csak odáig érdekli a dolog, amíg megszületik a gyerek. Hogy aztán onnantól az nélkülöz, éhezik, bántalmazzák, lelki nyomorékot csinálnak belőle, az már kit érdekel. Itt az interneten nagyon dühösek és eltökéltek tudnak lenni, de életükben nem segítettek nehéz sorsú gyerekeken. Az álszentség felsőfoka. Tisztelet a kivételnek, már ha van.
2017. aug. 10. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!