Szülők mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Kiderülne a lányotokról hogy terhes, megakarná tartani a babát, de a barátjával már nincs együtt, és nem is hajlandó szóba állni a lánnyal.
2017. aug. 8. 12:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%
Sosem lesz egyetértés az abortuszellenesek és az abortuszpártiak között, felesleges is erről vitatkozni, hiszen nevelés, nézőpont stb kérdése. Abban viszont szerintem egyetértünk, hogy nem szabadna odáig eljutni, hogy az ember teherbe esik, ha nem akar gyereket. Annyiféle fogamzásgátlási mód és eszköz van már, de mégha hiba is csúszik a dologba pl kiszakad a gumi, elfelejtesz egy tabit, ott van a 72 órás tabletta. Ennyi véletlen meg 1% nincsen amennyi nő ide feljön, hogy ÁLLÍTÓLAG védekezés mellett becsúszott a baba.
2017. aug. 8. 18:33
 22/34 anonim ***** válasza:
91%

20!

Az nem heti 3 óra, ahogy a másik hozzaszolo írta. Jártam én is esti iskolaba, 2 nap hetente, mi egyik nap 15tol 18ig, a masik nap 15tol 20ig voltunk. Ne tudok elkepzelni heti órás képzést.

2017. aug. 8. 19:07
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Már megint lemaradt a szám. Tehát nem tudok elkepzelni heti 3 órás képzést.
2017. aug. 8. 19:07
 24/34 anonim ***** válasza:
88%
Én is jártam esti iskolába, heti 2x4 óra volt. De igazából nem is az a sok, amit be kell járni rá, hanem amit még otthon tanulni kell mellette. Arra egy kisbaba mellett nem tudom elképzelni, hogy lenne elég idő.
2017. aug. 8. 22:50
 25/34 anonim ***** válasza:
77%
De bizony, az abortusz is felelősségvállalás, bármennyire is nem tetszik ez a magzatvedoknek! Nem csak az a felelősségvállalás, amit ti annak gondoltok! Olyan ember meg nem is értem, hogy prédikálhat felelősségvállalásról, aki arra biztat egy 19 évest, hogy nyugodtan szüljön a szülők nyakára gyereket, nulla anyagi háttérrel, apa nélkül! Bravó, ez aztán tényleg a világ legfelelosebb döntése. Könnyen arcoskodnak itt néhányan, hogy Jajj hát jár majd esti suliba, majd dolgozik mellette, majd még gyereket is nevel és persze tanul is.... Aha persze, nyilván ez ilyen egyszerű lenne, sétagalopp, mégis milyen ember az, aki "ennyire" sem képes...? Pffff...
2017. aug. 8. 23:19
 26/34 anonim ***** válasza:
73%

#18 "Na látod, akkor ezek szerint a kérdező is bátor, tehát tisztelned kéne, és nem abortuszra buzdítani. Vagy csak az a bátor és bölcs aki rohan széttenni a lábát abortuszra is?" - nézd, ha egy pár úgy dönt, hogy megtart egy terhességet, én elvből nem beszélem le soha. Te elmondhatod magadról, hogy ha egy pár úgy dönt, hogy megszakíttat egy terhességet, akkor ezt tiszteletben tartod, és nem akarod az ellenkezőjére rávenni???

Mert valahogy a drága magzatvédőink rendszeresen elégtelenre vizsgáznak mások döntésének tiszteletben tartásából...

2017. aug. 9. 00:26
 27/34 anonim ***** válasza:
67%
Az hol felelossegvallalas, ha a 19 éves a semmire, a szülei nyakára, apa nélkül, gyesre szül? Ez felelossegvallalas, felelősségteljes gondolkodás? Akkor pontosan miért is probléma, ha mondjuk Kolompar Dzsennifer 20 évesen már a hatodik gyerekkel terhes? Ő is felelősséget vállal, nem?
2017. aug. 9. 05:38
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Vagy felnevelném, vagy elbeszélgetnék a lányommal az örökbe adásról. Ugyanis ha 19 évesen így esett teherbe, akkor nem tartanám képesnek arra, hogy egyedül felnevelje.
2017. aug. 9. 09:48
 29/34 anonim ***** válasza:
"Szülők mit szólnátok?" - még az a jó, hogy a szülő valóban csak szólhat - amit csak akar - mert semmiféle döntési joga sincs.:)
2017. aug. 9. 10:09
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Közben tisztában vagytok arról ,hogy egy emberi lényről van szó? Csak úgy eldobnátok egy életet?

Szerintem mindenre van megoldás, ahogy arra is ,hogy mégis helye legyen a családban a gyerkőcnek. Lehet ,hogy a lánynak még nincs megfelelő anyagi háttere.. De akkor is úgy gondolom ,hogy mindent meglehet oldani, és egy kis idő után, amikor tud saját lábára állni, és megtud élni, nevelni tudja a gyereket, akkor elmegy... De akkor se gondolom ,hogy ilyen könnyen el kellene dobni egy életet.

Sok volt iskolatársam volt úgy, hogy 16, 17, 18...stb.. elég fiatalon szültek, jó nem támogatom , mert meggondolatlannak és felelőtlennek tartom őket, de többségük nem vetette el, és a szülők segítségével megtartották a gyermeket... Megtudták oldani. Én személy szerint úgy gondolom ,hogy meglehet oldani, biztos találnék erre is megoldást...

2017. aug. 9. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!