Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha bemutatok valakit a szüleim...

Ha bemutatok valakit a szüleimnek akkor az etikett szerint kinek kell köszönnie elsőre?

Figyelt kérdés
Étteremben találkozunk a legjobb barátommal. Ő már vár miket. Először kezet nyújt a szüleimnek és utána ad puszit nekem vagy hogy fordítva és engem üdvözöl először? Tudom hogy lényegtelen, de érdekel.
2017. aug. 8. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Etikett szerint? Nem számít, csak ésszerűség. Ez alapján neked kéne bemutatni őket, vagy ha egyértelmű, ahogy jön nekik, amelyik előbb megszeretné kezdeni másik megismerését. Ez rengeteg mindentől függ. Csak egy abszurd példáért, van aki sok méterről szinte kiabálva kezdi, van aki másfél méteren belülről.
2017. aug. 9. 00:40
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Etikett szerint mar sehogy se jo, mert gardedam nelkul ismerted meg, mar ott el lett szurva hogy elobb ismered mint a szuleid :)
2017. aug. 9. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!