Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a szüleimne...

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy túl hangosak éjszakánként?

Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Mom! You are too noisy, bitch.
2017. jún. 23. 14:06
 2/14 anonim válasza:
54%
Menj be és vidd a játékmackódat! Kezdd el dugni anyád hátán és add ki a hangokat amiket ôk is! Aztán csak észreveszi h valami nincs rendben😂😂
2017. jún. 23. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos tudom milyen...

Én csak simán megmondtam a szüleimnek hogy engem ez zavar és hogy hangos...

Hidd el fognak változtatni.

2017. jún. 23. 14:25
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem neked kell az ő szexuális életükhöz alkalmazkodni és kellemetlenül érezni magad miattuk...Ez rájuk nézve ciki szerintem,nem igaz hogy nem tudják halkan csinálni,lehet hangoskodó,amikor rajtuk kívül nincs más a házban .Én simán megmondanàm ,hogy számomra kifejezetten zavaró és legyenek szivesek ezt tiszteletben tartani.
2017. jún. 23. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Simán mondd meg, hogy lehetne halkabban... :D Nem tudom hány éves vagy, de én kb 12 éves koromban mondtam már nekik, hogy hallani.
2017. jún. 23. 16:10
 6/14 anonim válasza:
94%
Sajnos tudom milyen. Én passzív agresszív módon inkább nem konkrétan beszéltem, mert tudom hogy anyám nagyon be tud oltani, ha akar, ezért mikor nem tudtam aludni és tök kellemetlen volt, jó hangosan felcsaptam a szobámban a villanyt és hangosan elkezdtem keresgélni a fejhallgatómat. :D Egymás mellett van a két szoba, minden áthallatszik, egyből elcsendesedtek.
2017. jún. 23. 18:43
 7/14 Anonym982 válasza:
93%
Kapcsolj be egy zenét,és max hangerőn hallgasd.Hidd el ráfognak jönni :D
2017. jún. 23. 18:44
 8/14 anonim válasza:
94%
Vagy csak amikor nagyon áthallatszik, akkor ordíts egyet hogy halkabban. Hidd el utána nem lesz ilyen. ;)
2017. jún. 23. 18:53
 9/14 anonim válasza:
65%

Kérdezd meg beszállhatsz-e :DD

Amúgy pedig a zene tényleg jó ötlet, ha rákérdeznek mi a hancúrlécért ilyen hangos, hát te elmondod nekik, hogy túl hangosan készül a gyerek.

2017. jún. 23. 19:40
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

Én ilyenkor remalmokat színlelve felkelek tv-ni.

Eddig nem esett le nekik 😂😂

2017. jún. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!