Miért erőlteti apám a vezetést, ha én nem akarom?
Eleve nem akartam jogsit, de rám erőltették. Azóta pedig MINDEN NAP téma, hogy miért nem vezetek? Vezessek már. Nagyon jó dolog. Miért nem akarok?
Minden nap elmondom, hogy azért, mert félek a többi közlekedőtől. Néha a párommal ha akarunk menni valahova, ahol megoldható kertek alatt ahol nem jár senki, akkor vezetek, vagy lezárt pályán, és ott tök szeretem.... de ha el kell menni boltba, átmenni valakihez, vagy bárhova eljutni, akkor eszemben sincs kocsiba ülni, vonattal busszal vagy bicajjal indulok el... párommal ahányszor autóba ülünk, 2-3 veszélyes helyzetet mindig látunk: indokolatlanul satuféket nyomók, kanyarban előzők, száguldozó motorosok, emberek akik bevágnak elénk index nélkül, vagy bejönnek elénk a körforgalomba úgy, hogy el se néznek balra..... stb! És ezek mindennaposak! A héten akarunk már kamerát venni a kocsiba, hogy hátha történik valami! Eddig megúsztuk annyival, hogy egyszer begurultunk az árokba szemből előző miatt, de ki tudja mi lesz még?
Miért akar engem kiküldeni ezek közé? Miért lenne jó neki ha balesetem lenne? Miért nem érti meg, hogy FÉLEK?
Már próbáltam vele beszélni, de csak mondja tovább, hogy vezessek.
Komolyan emiatt a baromság miatt nem lehet vele többet jó viszonyom?
Mit csináljak vele??
erőszakkal úgysem tud odaültetni hogy vezess..
ugyhogy egyszerűen ne reagálj amikor szóba hozza.majd előbb utóbb feladja
Már a 3. helyen dolgozok, soha még csak nem is kérdezték, hogy van-e jogsim...
Szerintem a jogsi is olyan mint a gyerek téma, csak kicsit mérsékeltebben, tehát csak annak szabadna, hogy jogosítványa legyen, aki imád vezetni, szinte ez az élete, mert ő valószínűleg érteni fog hozzá. A többiből csak a tragédia van.
Még arra sem jó a jogsi, hogy valaki csak a papír miatt megcsinálja, mert a vezetésen kívül semmiben nem fog hasznot hozni. Nem olyan mint pl. egy diploma, hogy "megcsinálom a papír miatt, majdcsak jó lesz valamire". A jogosítványt csak vezetésnél lehet használni, az élet egyéb területein nem, szóval csak a papír miatt nem éri meg foglalkozni vele, csak annak, aki tényleg szívből vezetni akar.
A 22-es válaszoló vagyok.
A motorozás,egy csodálatos hobbi,ha megfelelően vezetsz.Jó,nem leszek álszent,néha én is húzom.De tudom,és ismerem a korlátaimat.Tudom,ha egy nap lesz családom,majd várni fognak haza,és onnan nem csak magam miatt,hanem MIATTUK is,ésszel kell vezetnem.Mert egy gyereket,anya nélkül hagyni,szörnyű dolog.Sajnos sokan úgy vannak vele hogy én autós vagyok,és lenézem a motorosokat,ezért nem vagyok velük előzékeny.Ami szomorú dolog.De a motorosok is úgy vannak vele,hogy autó,semmibe veszi és máris megvan a baj.Ha a motoros hibázik,ő hal meg,ha az autós akkor is ő.Motorral mi vagyunk a leggyorsabbak,a legkönnyebben mozgóak.De a legsérülékenyebbek is.És ezt sokan nem veszik figyelembe.Pedig nagyon kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!