Miért erőlteti apám a vezetést, ha én nem akarom?
Eleve nem akartam jogsit, de rám erőltették. Azóta pedig MINDEN NAP téma, hogy miért nem vezetek? Vezessek már. Nagyon jó dolog. Miért nem akarok?
Minden nap elmondom, hogy azért, mert félek a többi közlekedőtől. Néha a párommal ha akarunk menni valahova, ahol megoldható kertek alatt ahol nem jár senki, akkor vezetek, vagy lezárt pályán, és ott tök szeretem.... de ha el kell menni boltba, átmenni valakihez, vagy bárhova eljutni, akkor eszemben sincs kocsiba ülni, vonattal busszal vagy bicajjal indulok el... párommal ahányszor autóba ülünk, 2-3 veszélyes helyzetet mindig látunk: indokolatlanul satuféket nyomók, kanyarban előzők, száguldozó motorosok, emberek akik bevágnak elénk index nélkül, vagy bejönnek elénk a körforgalomba úgy, hogy el se néznek balra..... stb! És ezek mindennaposak! A héten akarunk már kamerát venni a kocsiba, hogy hátha történik valami! Eddig megúsztuk annyival, hogy egyszer begurultunk az árokba szemből előző miatt, de ki tudja mi lesz még?
Miért akar engem kiküldeni ezek közé? Miért lenne jó neki ha balesetem lenne? Miért nem érti meg, hogy FÉLEK?
Már próbáltam vele beszélni, de csak mondja tovább, hogy vezessek.
Komolyan emiatt a baromság miatt nem lehet vele többet jó viszonyom?
Mit csináljak vele??
És baleset bárhol érhet, a konyhában vagy a wc-n is
20-as voltam
Ha félsz,akkor ne vezess!
Azzal más életét,és a sajátodét is tönkre teheted!Igen,sok az idióta,de még vannak akik normálisan vezetnek!
"Száguldozó motorosok"
Mint motoros nő,felszólok a barátaimért!
Igen,sokan húzzág a motor szarvát,de sokan mennek normál tempóban.És valljuk be...ha belesetezel egy motorossal,99%-ban TE maradsz életben,amíg annak a motorosnak szinte esélye sincs a túlélésre!Rengeteg ismerősömet vesztettem el motor balesetben,amikor NEM ŐK voltak a hibásak!
PL:Autó kivág elé,TÖBB BORDÁJA tört el,csoda hogy megmaradt!
RENDŐR vezetett őrülten,és kivasalta!
Tudom hogy ezzel a két szavaddal,nem bántani akarsz senkit,de szeretném felnyitni az emberek szemét,hogy sok motoros hal meg a saját hibájából,DE MÉG TÖBB egy felelőtlen autós végett!
A héten akarunk már kamerát venni a kocsiba, hogy hátha történik valami!
Ne várd SOHA a balesetet!Az a "hátha történik valami",meg olyan mintha lár azt várnád,hogy balesetezzetek.
Most is azt tudom mondani,ha félsz ne ülj kormány mögé.:) És mond meg neki kicsit indulatosabban ha már nem érti meg.
Nem írtam sehol, hogy minden motoros száguldozik. De a száguldozó motorosokkal igenis van bajom, és sokan vannak.
Nekem mondjuk egy ismerősöm van, aki motorozik, ő húzza neki mindenhol kétszer annyival mint kéne, nemrég volt balesete, amint felépült (majdnem leszakadt az orra és rommá tört a csuklója) már ült is vissza, és megint húzza neki! Nem törődik azzal se, hogy 2 hónapos kislány és a feleség várják haza!! Nem normális!! :(
Igen, vannak akik rendesek, és értelmesen közlekednek, de kevesen sajnos!
Normálisan hajtva tök jó hobbi lehet amúgy. Csak ritkán látni ilyet. :(
Nekem nemrég halt meg egy rokonom közúti balesetben (ő volt a vétlen)
Anyám is majdnem meghalt egy részeg sofőr miatt.
Egyik barátomnak úgy rakták össze a lábát 3-4 éve egy részeg sofőr miatt.
Párom apukájába majdnem belementek nemrég a szemünk láttára: előzni készült 2 autót, a hátsó index nélkül bevágott elé úgy, hogy satufékeznie kellett.
Másik barátomba nemrég beleszálltak hátulról, mikor állt a pirosnál.
Anya kolléganőjébe belement valami vagánykodó idióta egy éve körül.
Nekünk kb minden hétvégén van olyan, hogy centiken múlik: húzták már ránk a kormányt, nyomtak padlógázt mikor előztünk (kulturáltan), stb! Nem normálisak!!
Te egész egyszerűen félsz. Ennyi. Hiába mond bárki bármit, úgy sem fog változtatni a helyzeteden. Én is ettől féltem, hogy nem bírok majd annyi felé figyelni, hogy belém jönnek, elütök valaki stb. Én mondom, ha beültél a volán mögé, a figyelmed, ha akarod, ha nem, megoszlik, és anélkül, hogy tudnád, látod az úttestre vánszorgó kutyát az utca végében, látod a seggedben lógó másik autót, látod a nyolcvan éves nénit a zebra túloldalán és ehhez hasonlók. A félelmed kissé alaptalan, de ezen csak is te változtathatsz.
Ha nem akarsz vezetni, kerek perec kijelented apádnak, hogy félsz, nem fogsz vezetni és szálljon le rólad. Ennyi. Más ötlettel senki sem szolgálhat neked.
Kerdezo! Kerdesedre valaszolva akkor (bar roviden mar leirtam) apad kerdeset vagy elengeded a fuled mellett, mosolyogsz es nem erdekel, vagy tovabb vitatkozol vele, hogy te felsz mas idiotaktol. Latatlanba szerintem azt mondana erre, ne finnyaskodj, meg megis mitol felsz.
Meg amugy hol laktok/jartok, hogy szinte mindig "veszelyben" vagytok? En nekem szerencsere nem kellett ilyeneket atelni, pedig sokat utazok sok fele.
#20voltam
Nyilván félek, már a kérdésben leírtam, neki is mondtam. Már közöltem vele, hogy nem vezetek, és próbálkoztam azzal is, hogy elengedem a fülem mellett.... mondja tovább ugyanúgy. Minden nap összeveszünk lassan. :(
Egyébként Szlovákiában járunk sokat, Magyarországon 10-es főút, 1-es főút, 102-es, Balaton környéke.... Mindenhol ez van! Székesfehérváron endesen le voltunk döbbenve, hogy ott milyen normálisan közlekedik mindenki, nem láttunk semmi veszélyeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!