Hibáztatható e egy édesanya azert, amiért a gyerekeit nem védte meg?
Anyukám is ilyen volt. Mikor apám vert, rúgdosott, ugatott, kiabált velem nem tett semmit, csak meg volt lepődve. Elmondása szerint fájt neki. Apámat aznap azzal bosszantotta hogy nem szekszelt vele este.
Lett volna lehetősége elköltözni. Emlékszem anyukám milyen volt. Elkényelnesedett, nem akart semmit se csinálni ( apámmal se foglalkozott, velünk felületesen, állandóan ideges volt, minden amit csináltunk állítólag kiidegeltük... ). Apám vallalkozó volt. Anyámat csak a pénz érdekelte. Mikor apám ott hagyta es nem pénzelte tovább, akkor se ment el dolgozni mikor nem volt mit ennünk. Anyum is azt mondja ha több esze lett volna. Mai esszel... persze... ezekkel magyarázza ki magat.
Ma se dolgozik, nem is fog!
Anyám akkor amikor gyerek voltam kijelentette tesómmal sose fog elvinni minket sehova, majd apám visz minket ( 10 ev alatt kb 5ször kirándulni) . Es ennek ellenére elvárja tőlem es a páromtól hogy állandóan elvigyük kirándukni, nyaralni. (Már vittük, de neki az sem elég) komolyan nem értem mit gondol az ilyen anya??? és mindig követelőzik. Elképesztő milyen módon. Amúgy én is 32 vagyok
Kedves 32 eves, nagyon hasonló amiket irtal.
Anyámnak 3 gyereke van, ket fel tesom van meg apam előző házasságából. 5-6 évesen mar sirt h mennyire kivan apámtól, nagyszüleim mondtak is neki h váljon el, segítik mindenben. Amugy 18 volt amikor apámmal összejöttek, apam akkor 36!!! volt. 22 evet voltak házasok, az utolsó 4 szolt a válásról, reszeg verekedések, etc. Anyam sosem dolgozott, a végen elvégezte a konyveloit hogyha lelép, akkor legyen szakmája. Állítása szerint azert várt eddig, h nagyobbak legyünk es akkor mar konnyebb lesz nekunk a válás. Az öcsém akkor 14, a hugom 16, en pedig 18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!