Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom feldolgozni, mit...

Nem tudom feldolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma anyukámmal beszélgettem,amolyan őszinte beszélgetést tartottunk,ami sírásba torkolt. Miota az eszemet tudom el vannak válva a szüleim,anyukámat rendszeresen csalta apám de anyukám tűrte egy ideig amig nagyon kicsi voltam. Ma a beszélgetés soran anyukám elmondta hogy annyira kilátástalan helyzete volt akkor,nem volt munkája,apám sose volt itthon,hogy egyszer kivitt engem és a bátyám az ebédlőbe és meg akarta engedni a gázt,hogy úgy haljunk meg,hogy együtt legyünk,de a végén nem tette meg. Miota elmondta nem tudom kiverni a fejemből hogy tehette és egyfolytában sirok ha eszembe jut. Nem tudom felfogni. Mit tegyek? 13/l

2017. máj. 25. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Adj időt magadnak. És hogy hogy tehette... Van az a kétségbeesés. És hogy titeket miért akart magával rántani? Retteghetett hova kerültök, mit tennének veletek.
2017. máj. 25. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Idővel hátha tényleg feldolgozom :)
2017. máj. 25. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom, ez nagyon durva!

Sajnálom... lehet csak pánikból jutott eszébe, egyszer nekem is megfordul a fejemben, hogy most elszökök, fél óra múlva semmi nem lett belőle... (mármint úgy komolyabban).

Mostmár jó a helyzetetek?

Tényleg adj időt magadnak... de ha esetleg vágysz valakire, akinek ki akarod írni ezeket, nyugodtan írj rám, veled egykorú lány vagyok :)

És vigyázz magadra!

2017. máj. 25. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Annyira szeret titeket, hogy nem akart magatokra hagyni. Hidd el, ha egy anya ilyenre gondol, akkor már régóta, és nagyon komoly sérelmekkel kell hogy éljen. Anyukád nagyon szeret titeket, én ennek örülnék, akkor is, ha ez most így kiderült.
2017. máj. 25. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen,mostmár nagyon jol vagyunk,anyukámnak stabil munkahelye van amivel nagyon jol keres,lett egy nevelőapukám,aki egy nagyon kedves ember és támogat minket mindennel. Mindenünk megvan,jol vagyunk,de anyukámat idézzem azok a sebek amit apám hagyott benne és bennünk begyógyultak,de a hegek itt maradtak. Persze apámmal se vagyok rosszba,vele is meg vagyunl de szoktam vele éreztetni mennyire haragszom azért mert magunkra hagyott akkor anyával. Az biztos,hogy nagyon szeret minket,mindennél jobban ezért is nézünk fel rá!
2017. máj. 25. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Hát az biztos, hogy nem aludnék nyugodtan ilyen gyilkos hajlamú emberrel egy fedél alatt, és amint tehetném lelépnék. Nem tudom, mit lehetne tenni, de ez egyértelműen nem olyan dolog, amit egy legyintéssel el lehet intézni, és nem számít hogy most épp minden rendben van, mert nem biztos, hogy ez örökké így marad.
2017. máj. 25. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Bolond vagy te utolsó. Hogy mersz ítélkezni valaki felett akiről semmit sem tudsz? Fel tudod mérni az akkori érzéseit, lelkiállapotát? Még hogy gyilkos hajlamú..
2017. máj. 25. 19:22
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os ne haragudj de ne beszélj igy anyukámról! Gyilkos hajlamu?! Szerintem csak a legjobbat akarta nekünk...nm akart a nyomorba nevelni.
2017. máj. 25. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
A legjobbat azzal hogy megakart ölni?? Hát ok...
2017. máj. 25. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Hát ez kabaré. Valaki leülteti a gyerekeit, hogy akkor most megöllek titeket, ti meg jöttök a baromságokkal, hogy miért ítélkezel meg pánik. Senki nem fogja fel a súlyát a dolognak? Hogy ha nem kap észbe, akkor megöl két gyereket, mert ő épp rossz passzban van? Agyilag valami ott nagyon nincs rendben.
2017. máj. 26. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!