Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beteg, és mégsem tudok neki...

Beteg, és mégsem tudok neki megbocsátani. Nem tudom meglátogatni a korházba, nem is nagyon foglalkoztat mi van vele. Nem is érzem magam szemétnek emiatt. Hogy miért?

Figyelt kérdés
Apámról van szó. Szóval az van hogy otthon mindent nekem kéne csinálnom, és mindent én csinálok. Pl: nekem kéne mosnom, főznöm, takarítanom utánuk, ez mellett még csicskáztatnak is, menjek boltba, ide-oda... meg ha elfelejtenek valamit bevinni akkor nekem mondják. És már kikészűltem. Sokkot kaptam, egy nap ideges lettem és elkezdtem kiabálni, úgy, hogy az egész lépcsőház lakói hallotta. És el akartam menni, apám az ajtóban utólért. És hihetetlenül megvert, fájt mindenem. Emlékszem másnak alig bírtam felkelni. Belém is rúgott néhányat, fel pofozott, hajamat kitépte. Már nem egyszer vert meg... és olyan sebet hagyott bennem ami tragikus esemény.Sajnálom, hogy így érzek, nem tudok rajta változtatni. Menjek be és zúdítsak rá mindent, amit érzek? Hogy milyen szemét állat, és hogy csak szánalomból megyek be? Vagy be se menjek? Mit tegyek? Kinek tegyek jót? Magamnak? Neki? A testvéremnek? Esetleg anyámnak?
2017. aug. 6. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

" Bár ha be is menne hozzá, akkor vagy kiadná magából a sérelmeit, amit az apja okozott neki"

Itt a 'vagy' helyett 'csak'-ot akartam írni, kijavítom hogy biztosan megértsd a történetet!

2017. aug. 6. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Én bemennék,de csak azért,hogy szembesítsem a szemétségeivel, így nagyobbat üt majd.Megmondanám,hogy amilyen hányadék volt emberileg, megérdemli,hogy ott dögöljön meg és a temetésén egy könnycseppet sem hullajtok,az is kár érte.Legalább az utolsó pár napjában végez egy számvetést,ha eddig nem ért rá.
2017. aug. 6. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12! Nem fogja erdekelni amit a gyereke a fejéhez vágna. A szemét apámat én is többször szembesítettem a dolgaival. Nem érdekelte, folytatta tovább.
2017. aug. 6. 22:14
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos igaz, hogy lehet,le se fossa majd.De legalább a kérdező kiadja a haragját.
2017. aug. 6. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell privátban bizonyítani, hogy putris paraszt vagy, Dóra.
2017. aug. 7. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!