Miért ilyen anyám?
Figyelt kérdés
Amikor eszek, mindig rám néz el kezd fintorogni és azt mondja, hogy mikor akarok már fogyni... 162cm vagyok és 67kg...tudom sok, és próbálok is fogyni, de akkor sem kéne székre hányást tennie... 15/L2017. aug. 4. 16:31
1/10 A kérdező kommentje:
Szemre* bocsánat..
2017. aug. 4. 16:32
2/10 anonim 

válasza:

Csináld te is vele ugyanezt,hogy megtudja milyen érzés
3/10 anonim 

válasza:

Ezt a kategóriát olvasgatva mindig ledöbbenek milyen görény szülők vannak ebben az országban. Hiába közhelyes az "ezért tart itt ez az ország", de amilyen a mosdó, olyan a törölköző..
4/10 anonim 

válasza:

Ha csak az arányokat nézem az nem is olyan sok
persze sokan nem elégedettek magukkal, de ha még sok is lenne akkor se ezt kéne csinálnia
vagy azt akarja hogy koplaljál?
5/10 A kérdező kommentje:
Mindig én csináltam alól magamnak kaját mert ő csak a maga részére csinál, ugyanis ketten élünk.
2017. aug. 4. 16:51
6/10 A kérdező kommentje:
Alól nélkül
2017. aug. 4. 16:54
7/10 anonim 

válasza:

Ne torodj anyuddal! Fogyj, de egeszegesen es ne eheztesd magad miatta
8/10 anonim válasza:
Az érthető, hogy aggódik az egészségedért, de nyilván lehetne kedvesebb is.
9/10 anonim válasza:
Sőt, szerintem nem is vagy kövér, bár vékony se. Ha leadnál 5-6 kilót, akkor teljesen rendben lennél.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem azt mondták ezzel akartak ösztönözni :D
Rohadt férgek....alig várom , hogy elpusztuljanak :’D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!