Anyámék leszarják a hobbimat.!?
Sziasztok!.. Nem tudom jó témàhoz teszem e ezt a kérdést de, hàtha valaki segìt..
Szvl 3eve lovagolok.."ugràs szinten" voltam màr versenyen is.. De a problémàm itt az lenne, hogy anya telibe szarja, és nem fogja fel hogy nekem ez az életem!
Multkor voltam versenyen ... Arra nem is jott el.. Mas csaladdal kelett elmennem..teljesen egyedűl éreztem magam, és nagyon rosszul esett ,hogy masnak az anyukàja hogy tàmogatja a lànyukat ,hogy ezt csinàlja.. Sirtam is a versenyen e miatt nem 1x.ez a verseny kb fél éve volt és miutàn eszembe jut mindig könybe làbad a szemem.. Most is hivott edzőm 80cm -es ugrató versenyre. De ez volt az oka , hogy nem mentem el..ha rajtuk mulik igy sosem lesz lovam..csak saját pénzből. Ha felhozom a ló témát az a válasza ,hogy hagyjál már a hülyeségeddel!.mit kéne tennem,hogy megértse hogy ez a mindenem..?

Ha rajtuk múlik, így sosrm lesz lovam.....csak saját pénzből
Ezek a te szavaid.
Dehogy gondoltad te saját pénzből, azért is megy a hiszti, mert anyád nem vesz lovat.
Ennyire hülyének nem kell ám a nagyérdeműt nézni :xD.
Szerintem inkább -ha tényleg annyira fontos- szállj magadba, gondold át a tanácsokat és légy kicsit (nagyon!!) türelmesebb.

5-ös vagyok (én részleteztem a lótartást költségeit):
Voltam egyedül versenyen, úgy is, hogy előző este derült ki,hogy nem lesz lószállító és vontató autó se. Este 10-kor intéztük, hogy mégis ott lehessek. Tudom, milyen érzés. Egyet azért próbálj meg. Sose azért indulj, hogy másnak megmutasd. A saját tudásod próbáld ki, ismerd meg a hiányosságaid és fejlődj. Egyedül te és a ló érzitek igazán, kintről nézve unalmas és simán lehet, hogy anyukád nem akarja megnézni negyedszer, hogy 6. lettél (most mondtam egy számot). Kitartással és önuralommal mindent elérsz.
A finanszírozáshoz meg jól fizető állás kell, mert bármi közbejöhet, például kólika műtét. Ehhez a suli melletti munka nem elég.
Örülök, hogy lehiggadtál. A lóimádat nem múlik, ez biztos, csak erősödik és jó esélyed van a céljaid elérésére, ha kitartasz és nem heveskedsz.
Sok sikert!
(Nekem 7-8 év után lett lovam és tökéletesen passzolunk, megérte várni.)

Jó, nyugi.
Elhiszem hogy ha az embernek fontos valami, akkor szeretné, ha a számára fontos emberek részesei lennének.
Amit én tennék: ejteném a témát, csinálnám, amit önerőből képes vagyok ha meg tudom oldani járnék versenyekre, igyekeznék a legjobbat kihozni magamból. Akár úgyis, hogy ha benneteket nem érdekel, a ti bajotok. Én azért csinálom.
Anyámmal a helyedben megpróbálnék beszélni, hogy lássa, milyen felelősségteljes gondolkodáom van: megmondanám, hogy átgondoltam és belátom, hogy kicsit eltúloztam és tudom, hogy nagyon sok mindenre kell a pénz stb.
Képzeld magad a helyzetükbe.
Ha látják, h részedről ez nem egy fellángolás, akkor az idő úgyis megteszi a magáét.

Gyerekkorom óta arra vágyom, hogy lovagoljak. Ráadásul tudom, hogy rohadt jó lovas lennék. Alapvetően olyan típus vagyok, aki az állatokkal könnyen megtudom értetni magam. De sajnos nem lehetett, mert négyen voltunk testvérek és bele kellett törődnöm, hogy a gyerekkoromnak a lovaglás nem lesz része. Majd, ha lesz saját keresetem, megvalósítom magamnak ezt az álmot.
Szerintem örülj, hogy egy ilyen drága sportot engedtek neked a szüleid, illetve finanszírozzák. Most meg azért hisztizel, mert az anyud nem megy el a versenyeidre és nem vesz neked egy lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!