Anyámék leszarják a hobbimat.!?
Sziasztok!.. Nem tudom jó témàhoz teszem e ezt a kérdést de, hàtha valaki segìt..
Szvl 3eve lovagolok.."ugràs szinten" voltam màr versenyen is.. De a problémàm itt az lenne, hogy anya telibe szarja, és nem fogja fel hogy nekem ez az életem!
Multkor voltam versenyen ... Arra nem is jott el.. Mas csaladdal kelett elmennem..teljesen egyedűl éreztem magam, és nagyon rosszul esett ,hogy masnak az anyukàja hogy tàmogatja a lànyukat ,hogy ezt csinàlja.. Sirtam is a versenyen e miatt nem 1x.ez a verseny kb fél éve volt és miutàn eszembe jut mindig könybe làbad a szemem.. Most is hivott edzőm 80cm -es ugrató versenyre. De ez volt az oka , hogy nem mentem el..ha rajtuk mulik igy sosem lesz lovam..csak saját pénzből. Ha felhozom a ló témát az a válasza ,hogy hagyjál már a hülyeségeddel!.mit kéne tennem,hogy megértse hogy ez a mindenem..?

Nekünk van lovunk, hobbiló, ezek a paraméterei:
-semmi különleges származása nincs, így "olcsó" volt megvenni, 300.000,-
-havi bértartás országon belül változó, nekünk kb havi 70.000,-
-körmölés 2 havonta 5.000,-
-féreghajtás 3 havonta 5.000,-
-tavaly kólikás volt kétszer, másodszor műteni kellett, 80.000+560.000,-
Havi szinten egy kis család szerény megélhetését jelenti ez az összeg. Mi ezt saját döntésből, saját keresetből csináljuk és egy percig se bánom, de el tudom képzelni, hogy egy olyan felnőtt, aki nem lóbolond, fogcsikorgatva adna ki ennyit egy hobbira.
Nyugodj meg és várd ki, hogy saját erőből.lehessen meg mindened hozzá. Azzal, hogy hisztizel és sírsz, nem az elkötelezettséged, hanem az éretlenséged bizonyítod. Dolgozz szorgalmasan, menj versenyekre, szerezz tapasztalatot, aztán az elég lesz nekik is.
Es ha mar ennyire hisztisnek nezel! Megsugom! Edzomnel dolgozom konnyebb munkakat vegzek..lovakat futozok!👋😉
Nem tudom neked milyen erzes lenne ha mas csaladdal kene elmenni 2napra ahol azt sem tudod kik ok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!