Anyámék leszarják a hobbimat.!?
Sziasztok!.. Nem tudom jó témàhoz teszem e ezt a kérdést de, hàtha valaki segìt..
Szvl 3eve lovagolok.."ugràs szinten" voltam màr versenyen is.. De a problémàm itt az lenne, hogy anya telibe szarja, és nem fogja fel hogy nekem ez az életem!
Multkor voltam versenyen ... Arra nem is jott el.. Mas csaladdal kelett elmennem..teljesen egyedűl éreztem magam, és nagyon rosszul esett ,hogy masnak az anyukàja hogy tàmogatja a lànyukat ,hogy ezt csinàlja.. Sirtam is a versenyen e miatt nem 1x.ez a verseny kb fél éve volt és miutàn eszembe jut mindig könybe làbad a szemem.. Most is hivott edzőm 80cm -es ugrató versenyre. De ez volt az oka , hogy nem mentem el..ha rajtuk mulik igy sosem lesz lovam..csak saját pénzből. Ha felhozom a ló témát az a válasza ,hogy hagyjál már a hülyeségeddel!.mit kéne tennem,hogy megértse hogy ez a mindenem..?
Hat figyelj 😀 en feltettem egy kerdest itt.. Szerintem teljesen normalis volt:)
Nem ki oktatasra voltam kivancsi es arra sem hogy mennyibe kerul a te lovad tartasa!
Edzom is mondta ,hogy szerinte keszen allok egy lora! Es figyelj van eszem! Es nem most rogton akartam lovat EGYALTALAN!
Minimum meg 2 evet szerettem volna varni!

Ha annyira elhivatott lennél, akkor nem jajgatnál azon, hogy más család meg ismeretlenek meg brühühü.
Örülnél, hogy egyáltalán mehetsz valakivel, és kipróbàlhatod magad -
gondolom ilyen versenyeken amúgy is sok az idegen ember.
Egy követelőző kis hülyének tűnsz, már ne is haragudj.
Ha azon vagy, hogy anyádék hozzáállását megváltoztasd (gondolom azért is olyan fontos, hogy eljárjanak veled), akkor dolgozz keményen, produkálj eredményeket és próbálj meg észszerűen beszélni velük, ami nem abból áll, hogy az óhajaidat sorolod.
Gyanítom, még a büdös életben nem számoltad össze, hogy akkor lássuk élesben, mennyi is lenne az annyi, illetve, hogy lenne-e erre a családban nélkülözhető anyagi rész. Nem, te csak agresszíven és agyatlanul követelőzöl, ahogy a neked jószándékúan számokkal segíteni akaró illetőnek is válaszoltál!
Meg siránkozol, hogy anyádékat nem érdekli a hobbid, holott itt nem erről van szó, hanem, hogy qrva költséges passzióba sikerült boldogtalan anyádéknak beletenyerelni, amit lehet, hogy egyáltalán nem tudnak olyan szinten finanszírozni, ahogy azt te elvárnád!

Akkor válaszolok: igen anyádék leszarják a hobbidat.
Meg lehet téged is...

Hú, közben elolvastam az azóta írt válaszaidat -hát, van egy ordenáré stílusod!
Sajnálom a szüleidet.
14es voltam.

Majd ha lesz SAJÁT kereseted, akkor leszt lovad (amugy nem, mert hirtelen drága lesz az ellátása stb), de anyud pénzét ne oszd be.
Mellesleg láthatóan fogalmad nincs mit jelent a pénz értéke (nyilván, mert nem te gürizel érte napi min. nyolc órát).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!