Hogy vegyem rá apát, hogy megelőlegezze nekem a pénzt a telefonra egy hónapra?
Most egy Nokia Lumia 640 típusú készülékem van,amit a ballagási pénzekből vettem.Sajnos pár hónapja összetörtem(a memóriája is befuccsolt)és akkor apa megfogadta,hogy soha többé nem vesz nekem telefont.(Nem azért mert nem tudná megvenni, hanem hogy tanuljak az esetből-ezzel persze egyetértek ,de nem a törés miatt ilyen-). Szeptemberben oda tudnám neki adni egyben az árát,mert szülinapom lesz és nagyszülőktől/anyáéktól össze tudom gyűjteni (már megbeszéltük). Eredetileg diákmunkával kerestem volna meg a rávalót,de túl későn akartam jelentkezni,az alkalmi munkák meg úgy elkelnek pár perc alatt,mint a sicc.. Múltkor már felhoztam neki a témát,de azt mondta hogy ő nem bankár... Attól félek,hogy elfog fogyni szeptember végéig,sőt még hívni se lehet rajta,mivel a memória telt(nem tölti be a telefon könyvet)
Hogy vegyem rá? Köszönöm
1 éve van még,Elephon s1 telefont néztem ki
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!