Mennyivel száljak be a költségekbe?
Figyelt kérdés
Hárman élünk egy háztartásban öcsémmel és édesanyámmal,én jelenleg otthon lakom velük,és édesanyámmal megbeszéltük hogyha elkezdek dolgozni beszállok a költségekbe mert nem győzi egyedül!Kb 2hónapja dolgozok eleinte bruttó 127500 ft ot keresek de 3 hónap múlva 150000 ft lesz a fizetésem ha minden jól megy,mennyit adjak havonta anyumnak,mert ő azt mondta hogy nem akarja az egész fizetésemet elvenni.2017. aug. 2. 13:55
21/47 anonim válasza:
68%osnak írtam csak közben sokan lettetek:-D
22/47 anonim válasza:
Húh, hát örülök h egy hozzászölásból megállapítottad a stílusom, észlénykém. Tenyérből nem jósolsz esetleg? Vagy csak a hlye tanácsaidat osztod? 😂😂
23/47 anonim válasza:
Budapest mellet élünk egy családi házban ketten. 10.000 a villany, 3.800 a víz, fatüzelésű kazán, havi 10.000re jön ki a fa, télen 23-24 fok van a lakásban, tv,net, telefon 4.000,szemét 1000 valamennyi, nem tudom pontosan. kaja az nem rezsi nekem, csak a számlákról írtam. Főzni mindenki tudhat magának.
24/47 anonim válasza:
Lodd le magad, 72%, nem kell a jopofi verseny ide, kosz.
25/47 anonim válasza:
22. Egy hozzászólásból bizony nagyon könnyű megállapítani egy ember stílusát. Ahogyan kifejezed magadat, amilyen szavakat használsz, ahogy lealacsonyítod a másik embert ("észlénykém") az sokat elárul rólad.
26/47 anonim válasza:
Nem kéne személyeskedni, akkor talán nem kapnád az ívet. Te kezdted a bunkózast, ha nem bírod akkor el se kezdd.
27/47 anonim válasza:
Úgy látom olyanok járnak ide észt osztani akiknek fogalmuk sincs a bruttó szó jelentéséről plusz nem látnak a rosszindulattól.
Kérdező ne itt várj érdemi választ,hanem szépen anyukáddal megbeszéled hogy mennyit adj ugyanis te tudod a saját élethelyzeteteket nem mi.
28/47 anonim válasza:
Itt senki nem kapja az ívet, egyedül rólad derül ki hogy egy tapló stílusod van. És erre még írj valamit hogy a tiéd lehessen az utolsó szó, tudom az ilyen típusnak ez nagyon fontos. Nem fogok rá reagálni, rajta! :)
29/47 anonim válasza:
Szerintem annyival kellene segítened hogy megérezze hogy könnyebb neki. Kezdésnek jó a 20 ezer. Ha még párszor be is vásárolsz csak úgy a konyhára akkor anyudnak biztos könnyebb. Ha emelkedik a fizud akkor esetleg emelsz rajta 25-30 ezerre. Hidd el anyud megérzi majd.
30/47 anonim válasza:
Mert eddig se reagáltál semmire, nem? 😂😂Vicc vagy, öreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!