Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha rasszisták a...

Kis Dávid Attila kérdése:

Mit tegyek ha rasszisták a szüleim és engem is erre nevelnek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szüleim rasszisták mármint utálják Amerikát mert tele van négerrel meg hogy hiába fürdenek büdösek de nem csak a feketékkel van így hanem a zsidókkal is az apám nácista skinhead és az összes zsidót utálja.De a melegeken is fel vannak háborodva hogy mi az hogy egy férfi férfival van.Nekem semmi bajom senkivel nem a bőrszín és a vallás alapján ítélkezek sőt néger zenét hallgatok vettem egy Rae Sremmurd pólót és azt is leszólják.Meg ha meglátnak egy arabot vagy egy feketét akkor azt mondják:mindenkinek a hazájában a heje.Meg hogy kéne a plázába 3 igazi Magyar és kidobni a négereket a plazabol.ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI 15/F

2017. aug. 2. 00:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit ír az ember, minden le van pontozva. Nagyon szánalmas.
2017. aug. 3. 16:39
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

Kitartást a kérdezőnek!Remélem a válaszadók alacsony értelmi szintet bizonyító, sekèlyes válaszai ellenére is sikerül normàlis értékrenddel felnőnöd :)

Rendkívül elszomorított a válaszokat elolvasni.Tegnap még reméltem, hogy majd érkeznek normálisak is, de úgy látom -nem csak ebből a kérdésből sajnos- az oldal kezd elveszni...

2017. aug. 3. 18:19
 23/25 anonim válasza:
43%

Üdv!

Bocsi, hogy egy kicsit későn írok, de a sok agyhalott választ látván nem bírtam ki...

A rasszizmus egy nagyon csúnya dolog, Te ne akarjál azok közé tartozni! Légy normális, tiszta, jó ember, élj jó életet, apukád meg észre vehetné, hogy a NÉPIRTÁS BŰN!!!

És az a tény is elszomorító, hogy volt mersze valakinek azt mondani: 'A szüleidnek van igaza!'

2017. aug. 23. 21:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Millioegy pelda van ra, hogy a gyerek politikai allaspontja nem egyezik a szuleievel, nem te leszel az elso.
2017. okt. 20. 14:57
 25/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, amit tanítani akarnak, engedd el a füled mellett :) Ők veszítenek az ostoba, beszűkült látásmódjukkal, ne érezd emiatt rosszul magad, ők főnek a levükben a kis burkukkal körbevéve, ahová csak a tökéletes, hetero magyar elit hasonlóan szűk látókörű rétege juthat be, míg te körbe leszel véve a nyitottságod miatt olyan szinten normális, értékes emberekkel, amit a szüleid valószínűleg fel se fognak ;)
2018. febr. 15. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!