Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha rasszisták a...

Kis Dávid Attila kérdése:

Mit tegyek ha rasszisták a szüleim és engem is erre nevelnek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a szüleim rasszisták mármint utálják Amerikát mert tele van négerrel meg hogy hiába fürdenek büdösek de nem csak a feketékkel van így hanem a zsidókkal is az apám nácista skinhead és az összes zsidót utálja.De a melegeken is fel vannak háborodva hogy mi az hogy egy férfi férfival van.Nekem semmi bajom senkivel nem a bőrszín és a vallás alapján ítélkezek sőt néger zenét hallgatok vettem egy Rae Sremmurd pólót és azt is leszólják.Meg ha meglátnak egy arabot vagy egy feketét akkor azt mondják:mindenkinek a hazájában a heje.Meg hogy kéne a plázába 3 igazi Magyar és kidobni a négereket a plazabol.ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI 15/F

2017. aug. 2. 00:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%

14es! Látom akkor nem jött le a lényeg!!

Nem tudhatjuk hogy akit éppen szidunk: milyen ember valójában.. Csak ránézésből gyülölködünk. Csak mert szines börü,arab, stb.

A kérdező szülei nem a migránsokat szidja hanem mindenkit.. (én arra reagáltam)

2017. aug. 2. 06:22
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

A Kárpát-medencében élők elődei sem virággal mentek, hanem vandál öldöklés és pusztítás kíséretében rohanták le az ott élőket.

Most lassan rajtuk a sor, minden hódítót útólér a végzete. A Kárpát-medencét is fokozatosan megszállják a jelenkori népvándorlás résztvevői.

Az pedig, hogy ez a folyamat 5 év vagy 25 év alatt teljesedik ki, az még kérdéses, de hogy bekövetkezik az bizonyos. A most Kárpát-medencében élők egyet tehetnek, ha túl akarják élni a bevándorlók rohamát vagy nyugat felé kivonulnak vagy szembeszállnak, de nem kérdés kik vannak többen, kiknek nincs vesztenivalója és kik lesznek a végén a győztesek.

Minden hódító népet útólér a végzete, most a Kárpát-medencei népet éri útól a végzete.

Száz év múlva a mostani népvándorlás már csak egy fejezet lesz az akkor ott élő hódítók gyerekeinek történelemkönyvében.

2017. aug. 2. 07:36
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom voltatok-e már Zalakomárban pl...de nem is kell olyan messze lakni, elég csak körülnézni a Pest menti településeken vagy falvakban. Az öregek kihaltak, a cigányok önkényesen beköltöztek a házaikba. Az, hogy a történelmi falvaink úgy néznek ki mint egy szeméttelep és autóval az ember fékezni sem mer ha áthalad rajta csak "mellékes". Ami nem mellékes, hogy elég sok magyar (fehér ember) is lakik és dolgozik ott. A házaikat szétlopták a cigányok (volt ahol a tetőt is leszedték amíg a lakók nem voltak otthon). Arról nem is beszélve, hogy végigrabolják a boltokat is és van ahonnan a bevételt is elviszik. Nem kitaláció, magyar valóság. Akkor miért is ne legyünk rasszisták?
2017. aug. 2. 10:50
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon egyszerű, ne legyél rasszista. Hallgasd meg őket, szűrd ki a hülyeséget a mondanivalójukból, láss világot, olvass sokat, ismerkedj, gondolkozz és kialakul. Engem is ilyesmire neveltek, mégsem lettem rasszista. Tisztában vagyok vele, hogy mit miért mondanak, de nem veszek át tőlük mindent.
2017. aug. 2. 11:17
 15/25 anonim ***** válasza:
39%

Nem népcsoportot kell nézni, hanem egyedet! A szüleid elég szélsőségesek, viszont egy egészséges rasszizmus nem árt. A Magyarországon élő kisebbségekkel a cigányokon kívül semmi baj nincs. Cigóból is van ember, találkoztam már velük, de a többség élősködik mindenen és mindenkin. Mellesleg azok is rasszisták, nem egyszer hallottam hogyan beszélnek a magyarokról,de az ugye nem számít.

Az arab egy hódító népség nem bántom őket míg ők se engem.

Az amcsi négusokkal semmi bajom, nagy részük a többszáz éve behurcoltak leszármazottai, ugyanolyan emberek mint a többi. Viszont az európai feketék már az utóbbi évtizedekben jöttek Afrikából, és sok nem tudja hol a helye.

Azt mondom a helyén kell kezelni a dolgokat, apádék gyűlölete elvakult, felszínes, de te se legyél az a féktelen liberális, olvass utána, tapasztaljuk és ezután légy előítéletes.

2017. aug. 2. 11:30
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Fesd be őket barna temperával.
2017. aug. 2. 12:22
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Á, szóval itt cenzúrázzák a válaszokat. Gratulálok. Ettől még Dél-Afrika marad olyan, amilyen. Mindenesetre mulatságos, hogy valahol egy budapesti irodában valami fehér bőrű széplélek megrémült attól, hogy valaki rosszat mondott a világ túlsó felén garázdálkodó néger hordákra. Jujj, biztos fájt a kis lelküknek, hogy leírtam a gyakorikerdesek.hu-n, hogy mit műveltek Johannesburggal! Az ilyet sürgősen törölni kell, nehogy híre menjen! Szegény négerkék...
2017. aug. 2. 21:13
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
#15, ez igaz lenne, ha nem a nevezett népcsoport képviselőivel lennének dugig a börtönök. Persze akinek csak Mága Zoltán tud az eszébe jutni, fölösleges magyarázni.
2017. aug. 2. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Az a kevés dolgozó roma is utálja és elitéli a cigányokat...sőt! Szerintem jobban utálják őket mint a magyarok.
2017. aug. 2. 23:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Megjöttek a buckalakók is vagy miért lett lepontozva mindenki? :D
2017. aug. 3. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!