Most akkor egy hazugság az egész életem?
Láttam, hogy ma, amikor a bátyám telefonozott, nagyon takargatta a telefont ha én odamentem, így sejtettem hogy rólam van szó. Amikor tussolni ment, belementem az üzeneteibe. Kicsit feltekertem, és láttam, hogy azt írta egy közeli barátjának, hogy "anyukám mindig is utálta hogy etyke, így két gyermeket akart... Így is lett, csak húgom hamarabb jött, mint tervezték- csak ő ezt nem tudja"
Most akkor egy baleset vagyok?
16/L, bátyám 19/F
Kicsit túl dramatizálod, de ha véletlen is vagy...
Megtartottak, nem?
Szeretnek, nem?
Parasztosan mondva... Oszt akkó' miva'?
Nálunk 2 gyerek volt tervbe véve, 3-an vagyunk és ráadásul hamarabb is jöttem nővérem után mint akarták.
Nevetek rajta inkább minthogy fájna, ugyan az az ember vagyok, ugyan úgy szeretnek mintha egy évvel később születtem volna.
Remélem túl teszed magad a dolgon és inkább örülsz az életnek. :)
Az emberek nagy része "baleset". 16 évesen ilyenen kiakadni, elég gyerekes. Meg az is, hogy beleolvasol más magánlevelezésébe.
Az én tesómat pl. el is akarta vetetni anyukám, mert épp olyan életkörülmények között volt, hogy elkeseredett még egy gyerek érkezésére, de végül nem tette meg. Tesóm mégsem zuhant magába, hogy most akkor mi van... Szerették szüleim ugyanúgy, tisztességgel felnevelték, és nyilván örülnek, hogy megszületett.
Egy percig nem érdekelt soha sem hogy tervezett vagy véletlen vagyok-e! Megszülettem, tisztességesen felneveltek, ennyi.
Attól, hogy nem később születtél még akartak téged, mi a fenéért lenne hazugság? Itt abszolút semmi hazugság nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!