Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most akkor egy hazugság az...

Most akkor egy hazugság az egész életem?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy ma, amikor a bátyám telefonozott, nagyon takargatta a telefont ha én odamentem, így sejtettem hogy rólam van szó. Amikor tussolni ment, belementem az üzeneteibe. Kicsit feltekertem, és láttam, hogy azt írta egy közeli barátjának, hogy "anyukám mindig is utálta hogy etyke, így két gyermeket akart... Így is lett, csak húgom hamarabb jött, mint tervezték- csak ő ezt nem tudja"

Most akkor egy baleset vagyok?

16/L, bátyám 19/F

2017. aug. 1. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Nem is letezel.
2017. aug. 1. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Attól mert nem tervezett gyerek vagy megtartottak a szüleid ergó akartak téged. Ne analizálj mindent túl.
2017. aug. 1. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
"etyke"
2017. aug. 1. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Aztán ne menj bungee jumpingolni, mert egy szakadt gumival kezdődött az életed, nehogy egy szakad gumival végződjön az életed.
2017. aug. 1. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
És???!!!mi a probléma??!
2017. aug. 1. 16:21
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Nézz utána az abortusznak, majd köszönd meg, hogy nem ez lett a sorsod. Örülj, hogy élsz.
2017. aug. 1. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Én is hamarabb jöttem, mint terveztek, szóval baleset vagyok. Igen, te is az vagy. Van sok ilyen, hidd el!
2017. aug. 1. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha az is vagy, nem mindegy? Amikor én születtem, anyámék 40-en felül voltak, a testvéreim is már 30-on felül vannak, én meg 19 vagyok, szóval szerintem elég fura, hogy két tinikorú gyerekkel jutott eszükbe, hogy még egy gyereket akarnak..Arról nem beszélve, hogy az ő korukban már kockázatos gyereket vállalni, úgyhogy egyszer meg is kérdeztem apámat, terveztek-e és azt mondta, hogy igen, persze, de nem igazán tudom elhinni :D Bár nem értem, miért kell ezt annyira nagy dobra verni, attól még, hogy nem terveztek előre, vagy legalább is nem ilyen hamar, nem jelenti azt, hogy utálnak emiatt.
2017. aug. 1. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Engem sem terveztek, aztán mégis élek és virulok. Szerettek, tőlük telhetően jól-rosszul fel is neveltek. Sosem éreztették velem, hogy felesleges vagyok vagy ilyesmi. Szóval nem gondolom túl a kérdést.

Te se tedd.

2017. aug. 1. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondják a szerelem gyerekek a legszebbek.:)
2017. aug. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!