Mit tegyek ha anyukam mindig nezi a facem es a massangerem?
Ha egy kislány csúnyán beszél, az nagyon gusztustalan. Vagy ennyire futja csak a nagy lázadásban, hogy csúnyán beszélsz?
Azért, mert elmúltál tíz éves, még nem kell káromkodni, meg pasizni.
Velem is ezt csinálta anyukám meg a nagybátyám is. Egy ideig csak egy gépünk volt és mivel otthoni ezért bátran beállítottam hogy megjegyezze a jelszavam, aztán amikor valamit vissza akartam keresni a gépen, akkor láttam hogy olyan időpontokban emlékszik a gép, hogy ilyen meg olyan beszélgetést nyitottam meg, amikor biztos hogy nem voltam a gépnél (pl suli időben vagy este). Ez anya volt, utána jelszót is változtattam meg a böngészőből kitöröltem minden megjegyzett jelszót. A vicces az, hogy ezután anya mondott egy olyat, hogy "Olyan furcsa, mostanában nem tárolja a jelszavakat a gép"... Nagybátyám olyan 13 éves koromban költözött hozzánk egy másfél évre. Az ő gépén volt egyedül internet, így ha kellett valami akkor azt használtuk. Ő a telefonomban túrkált amikor ott hagytam a konyha asztalon, egyszer számon kérte hogy ezt meg ezt az sms-t minek küldtem el barátnőmnek, teljesen felesleges beszélgetések vannak rajta meg ilyenek. Kár hogy akkor nem volt elég bátorság bennem hogy megmondjam neki hogy jobb ha gyorsan lekopik a telefonomról mert attól hogy itt lakik, nem minden közös. Most is papa (vagyis az ő apja) tartja el, a fizetését videójátékokra költi, nőt csak videón látott úgy, barátai sincsenek... Szóval lekódoltam a telefont, erre ő azt mondta hogy ha én letiltom őt a telefonomról, akkor ő letilt a számítógépről, és tényleg lejelszavazta. Roppant érett akkor 26 éves felnőtt férfiról van szó. Egyszer képes volt kipakoltatni velem mindenem a szobámban, ruhákat, azoknak a zsebét, polcokat, fiókokat, tehát tényleg mindent.. Konkrétan disznóólat csináltatott velem a szobából mert átment idegbetegbe mert nem találta a bagóját, amit persze akkor tuti én csórtam el :D
Bocsi eléggé elkanyarodtam, szerintem kérdezz rá anyudnál hogy erre mi szükség van. Ha jó is a kapcsolatotok, kellene annyi magánszféra hogy legalább a barátnőidnek úgy írhass hogy nem kell aggódnod hogy valaki "idegen" elolvassa.
hány éves vagy?
lehet hogy túl fiatal vagy még a messengerhez meg a csúnya beszédhez...
nem bízik benned, hogy mit csinálsz az interneten
ez van, ilyenek az anyukák.
beszéld meg vele, hogy nem csinálsz semmi rosszat, és hogy ne nézegesse a telefonodat
vagy rakjd kódot rá, ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!