Elegem van az anyámból! Hogy költözhetnék el a bátyámhoz?
Anyám 54 éves és mióta kirúgták a munkájából, azóta a testéből él. És hiába könyörgök neki, hogy keressen egy normális állást, meg se hallja, tojik rám. Pedig 2 évvel ezelőtt olyan jó anya volt, de tényleg, mindig megvédett és sokat mondta, hogy szeret, de már ezt a szót sem hallom tőle. :(
Ráadásul minden nap én takarítok, én mosogatok, én rakom be a ruhákat a mosógépbe, én etetem meg a kutyákat, én főzök. Igazából szívesen csinálom őket, nem túl sok munka, csak nem kapok egy ”köszönöm”-öt sem tőle. :(
Van egy 41 éves bátyám, aki csak a féltestvérem(hosszú sztori), de nagyon jóban vagyunk egymással és a családjával is jóban vagyok. Szerintetek meglehetne oldani azt, hogy hozzájuk költözhessek?
14/L
Az meg nem csicskáztatás, ha magamra kell főznöm, mosnom, ez alap.
Ja és szívesen csinálom.
Az a csicskáztatás, ha rájuk is nekem kell főznöm, mosnom, takarítanom, stb!
18-as, leírjam, hogy miből gondolom, hogy nem fognak csicskáztatni?
Hát onnan, hogy az unokaöcsém legjobb barátját és annak az unokatestvérét is befogadták, pedig a fiú drog függő volt és még sem szólnak bele, hogy mit hogyan és mikor csinálnak! Akkor én miért lennék különb, mint rokon? Hmm?
Hogy a bátyádnál az általad leírt kompánia van.
Na, ha te oda beteszed a lábad, mint befogadott, akkor inkább az állami gondozást ajánlom.
Te a bátyádéknál szarrá leszel csicskáztatva, és még azt is megbánod hogy a világra jöttél.
Mégis mit gondolsz, ha olyan arcokat befogadott, azok mi a lófüttyből élnek nála?
Legyen eszed kislány!
Anyukád, akiről te magad írtad hogy két évvel ezelőtt még milyen jó anya volt, akkor a bátyád miért hagyta hogy anyud ide süllyedjen?
Miért nem állt a bátyád a sarkára és segítette támogatta anyudat, hogy ne oda kerüljön ahol most van?!
Ugyan már!
Próbálj nyitott szemmel járni és a dolgok mögé is látni.
Ne csak nézz, láss is!
Oda csábítgatnak a bátyádékhoz, hogy így meg úgy, milyen jó sorod lesz, aztán hipp-hopp eltelik 10-15 év és azt veszed észre, hogy semmid nincs, a végletekig kihasználtak és még örülhetsz, ha nem dobnak ki az utcára.
Ja és el ne felejtsük, hogyha befogadnak abba a kompániába, onnan kezdve te nekik tartozni fogsz, és törlesztened kell és addig amíg ők mondják.
Nincs pardon.
Hogy hogyan fogják behajtani rajtad a tartozást? Hát azt jobb ha sosem tudod meg.
...drogfüggő volt és befogadták!
No erről jobb, ha nem beszélsz a gyámügyön, mert még oda is kiszállnak, és minden kiskorút összeszednek egy gyűjtő, szállító autóba, és a tesódékat pedig drog árusítás, kiskorúak megrontása, stb. stb. viszik a dutyiba!!!
És te oda kívánsz menni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!