Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van az anyámból! Hogy...

Elegem van az anyámból! Hogy költözhetnék el a bátyámhoz?

Figyelt kérdés

Anyám 54 éves és mióta kirúgták a munkájából, azóta a testéből él. És hiába könyörgök neki, hogy keressen egy normális állást, meg se hallja, tojik rám. Pedig 2 évvel ezelőtt olyan jó anya volt, de tényleg, mindig megvédett és sokat mondta, hogy szeret, de már ezt a szót sem hallom tőle. :(

Ráadásul minden nap én takarítok, én mosogatok, én rakom be a ruhákat a mosógépbe, én etetem meg a kutyákat, én főzök. Igazából szívesen csinálom őket, nem túl sok munka, csak nem kapok egy ”köszönöm”-öt sem tőle. :(

Van egy 41 éves bátyám, aki csak a féltestvérem(hosszú sztori), de nagyon jóban vagyunk egymással és a családjával is jóban vagyok. Szerintetek meglehetne oldani azt, hogy hozzájuk költözhessek?

14/L

2017. júl. 30. 05:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Az meg nem csicskáztatás, ha magamra kell főznöm, mosnom, ez alap.

Ja és szívesen csinálom.

Az a csicskáztatás, ha rájuk is nekem kell főznöm, mosnom, takarítanom, stb!

2017. júl. 30. 07:56
 22/38 A kérdező kommentje:
#20, köszönöm a válaszod! :)
2017. júl. 30. 07:57
 23/38 A kérdező kommentje:

18-as, leírjam, hogy miből gondolom, hogy nem fognak csicskáztatni?

Hát onnan, hogy az unokaöcsém legjobb barátját és annak az unokatestvérét is befogadták, pedig a fiú drog függő volt és még sem szólnak bele, hogy mit hogyan és mikor csinálnak! Akkor én miért lennék különb, mint rokon? Hmm?

2017. júl. 30. 08:15
 24/38 anonim ***** válasza:
50%

Hogy a bátyádnál az általad leírt kompánia van.

Na, ha te oda beteszed a lábad, mint befogadott, akkor inkább az állami gondozást ajánlom.

Te a bátyádéknál szarrá leszel csicskáztatva, és még azt is megbánod hogy a világra jöttél.

Mégis mit gondolsz, ha olyan arcokat befogadott, azok mi a lófüttyből élnek nála?

Legyen eszed kislány!

2017. júl. 30. 08:35
 25/38 A kérdező kommentje:
Ki ismeri a családomat 14 éve? Én, vagy te? Szerintem én!
2017. júl. 30. 08:37
 26/38 anonim ***** válasza:
61%
éltél már velük? ha nem akkor nem tudod pontosan milyen is ott...
2017. júl. 30. 08:40
 27/38 anonim ***** válasza:
39%

Anyukád, akiről te magad írtad hogy két évvel ezelőtt még milyen jó anya volt, akkor a bátyád miért hagyta hogy anyud ide süllyedjen?

Miért nem állt a bátyád a sarkára és segítette támogatta anyudat, hogy ne oda kerüljön ahol most van?!

Ugyan már!

Próbálj nyitott szemmel járni és a dolgok mögé is látni.

Ne csak nézz, láss is!

Oda csábítgatnak a bátyádékhoz, hogy így meg úgy, milyen jó sorod lesz, aztán hipp-hopp eltelik 10-15 év és azt veszed észre, hogy semmid nincs, a végletekig kihasználtak és még örülhetsz, ha nem dobnak ki az utcára.

2017. júl. 30. 08:50
 28/38 anonim ***** válasza:
53%

Ja és el ne felejtsük, hogyha befogadnak abba a kompániába, onnan kezdve te nekik tartozni fogsz, és törlesztened kell és addig amíg ők mondják.

Nincs pardon.

Hogy hogyan fogják behajtani rajtad a tartozást? Hát azt jobb ha sosem tudod meg.

2017. júl. 30. 08:56
 29/38 A kérdező kommentje:
#26, Az 1 hónapos együtt nyaralás számít? Mert akkor igen, éltem már velük. És mondhatok valamit? Nagyon jó volt!
2017. júl. 30. 08:58
 30/38 anonim ***** válasza:
49%

...drogfüggő volt és befogadták!

No erről jobb, ha nem beszélsz a gyámügyön, mert még oda is kiszállnak, és minden kiskorút összeszednek egy gyűjtő, szállító autóba, és a tesódékat pedig drog árusítás, kiskorúak megrontása, stb. stb. viszik a dutyiba!!!

És te oda kívánsz menni????

2017. júl. 30. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!