Már három hónapja egy fiúval (13 éves a gyerek) vagyok, most mondtam el neki, de eltiltott tőle. Elég rossz tanuló (tehát ilyen 2-es), de ezen tudok javítani, iskola időben mindig segítettem neki tanulni, mert az anyja elég r@b@ncos, nem nagyon foglalkozik a gyerekével (csak posztolgatja fbre hogy mennyire szereti a gyerekét hogy jöjjenek a lájkok). Felelősségteljes vagyok, meg a 'járás' alatt nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem akarjuk eljátszani a felnőttet, mi maradunk a saját korunkban. Anyukám csak azt hajtogatja, hogy 12 éves vagyok és ezért nem engedi, viszont szerintem nagyon egy olyan ember sincs, akinek nem tetszett senki sem ilyen idősen. Hogyan győzhetném meg? Igen, írhatjátok hogy ennyi idősen ez a legnagyobb problémám, aludjak már, pedo jellegű hozzászólók kíméljetek, felesleges ilyenekkel szennyezni a válaszokat.
#19: Jajj valóban, szegény kislány, miről maradna le... Anyukája nem engedné 12 évesen pasizni, világ vége, szörnyű. Ez legyen a legnagyobb problémája, de komolyan.
2017. aug. 4. 06:09
22/28 anonim válasza:
Pedig de, a vilag legtermeszetesebb dolga ez. Azon kivul, hogy az ember biologiailag igy van beallitva, regebben ebben a korban mar gyereket szultek a lanyok.
2017. aug. 6. 20:59
23/28 anonim válasza:
Nem, nem az, egy 12 évesnek semmiképp nem az!! Te jó ég, akinek magyarázni kell, hogy miért nem való 12 éveseknek a fiúzás/csajozás, annak komoly gondjai lehetnek a fejeben. Ja és már nagyon nem azt az időt éljük halistennek, amikor 14-15 évesek szültek és férjhez mentek. Nem a múltban vagyunk, nem ártana haladni a korral előre. De ha már itt tartunk, a szex is a világ legtermészetesebb dolga meg hat ugye anno ennyi idősen már szültek is, ahogy említetted, szóval gondolom számodra az is teljesen rendben lenne, ha a 12 éves fiad/lányod szexuális életet élne. Hát erre most inkább nem mondok semmit..
2017. aug. 6. 21:15
24/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de mi NEM dugni akarunk, csak megfogni egymás kezét aztán ennyi. Nem kell nagyban gondolkozni.
2017. aug. 6. 23:04
25/28 anonim válasza:
Ezeknek hiába magyarázod kérdező, nincs elég agyi kapacitásuk, hogy felfogják.
2017. aug. 8. 15:11
26/28 anonim válasza:
Nálad mindenképp több van, annál akinek ugye a világ legtermészetesebb dolga, ha ennyi idősen pl már szexelnek a kisgyerekek, hisz régen is így volt.... Maradtál volna csendben..
2017. aug. 8. 22:59
27/28 anonim válasza:
Igen, ezt mondtam. 12 évesen természetes a szex. Hol olvastad ezt? Hülyébb vagy, mint hittem.
2017. aug. 25. 19:14
28/28 anonim válasza:
Pontozzatok csak le csírák, ideírok még egyet, jöjjön rá csak a piros.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!