Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyát,...

Hogyan győzzem meg anyát, hogy megengedje? 12/L

Figyelt kérdés

Már három hónapja egy fiúval (13 éves a gyerek) vagyok, most mondtam el neki, de eltiltott tőle. Elég rossz tanuló (tehát ilyen 2-es), de ezen tudok javítani, iskola időben mindig segítettem neki tanulni, mert az anyja elég r@b@ncos, nem nagyon foglalkozik a gyerekével (csak posztolgatja fbre hogy mennyire szereti a gyerekét hogy jöjjenek a lájkok). Felelősségteljes vagyok, meg a 'járás' alatt nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem akarjuk eljátszani a felnőttet, mi maradunk a saját korunkban. Anyukám csak azt hajtogatja, hogy 12 éves vagyok és ezért nem engedi, viszont szerintem nagyon egy olyan ember sincs, akinek nem tetszett senki sem ilyen idősen. Hogyan győzhetném meg? Igen, írhatjátok hogy ennyi idősen ez a legnagyobb problémám, aludjak már, pedo jellegű hozzászólók kíméljetek, felesleges ilyenekkel szennyezni a válaszokat.

Köszönöm előre is!:)

12/L

2017. júl. 30. 02:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen igaza is van anyudnak! 12 éves kislánynak egyáltalán nem kéne fiúznia, bőven ráér ezzel még évekkel később is! Ilyen korban a barátnőiddel kéne beszelgetned, játszani, elmenni fagyizni stb, de az égvilágon semmi keresnivalód egy fiú mellett. Én sem engedném a 12 éves lányomnak, h fiúzzon! Érdekes, nekem húgom 13,5 éves, de egyáltalán nem a fiukkal foglalkozik és nem "jarogat" senkivel (mint ahogy sok más barátnője sem), korának megfelelő dolgokkal köti le magát, szóval nem értem miért kell minden ilyen jellegű kérdésnél a hormonokkal jönni... Nem kell mindent arra fogni, hogy Jajj a hormonok.. A szülőknek is feladata lenne úgy nevelni a gyereket, hogy 12-13 évesen eszükbe se jusson pasizni/csajozni és esetleg szexelni stb. Ez lenne a normális, érdekes némelyik szülőnek sikerül a hormonok ellenére is olyan értéket átadni a gyereküknek, hogy azok ilyen kislányként és kisfiukent a koruknak megfelelő dolgokkal foglalkoznak, nem azzal, ami még egyáltalán nem nekik való!
2017. júl. 31. 02:13
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

Utolso! Te a 13 eves hugoddal biztos nagyon tapasztalt vagy a gyerek nevelesben, meg a gyerekek hormonalis es pszichosexualis fejlodeseben!

Gondolom tobb doktori disszertaciod is volt ez ugyben, ez alapos utanajaras es kutatoi munka utan allapitottad meg azt, hogy amit evekkel ezelott masok mar megfogalmaztak, oktatnak, es alkalmaznak az nem ugy van, mert Te a magad 13 eves hugaval mindennel jobban tudod! Ahogy azzal is maximalisan tisztaban vagy hogy minden gyerek fejlodes mas es mas. Mondjuk megsugom, mar az anyamehben nem egyformak a magzatok fejlodese sem! De a te 13 eves hugod az etalon! Valaki vagy olyan, vagy nem es akkor az vagy hulye, vagy az anyja apja hulye mert mashogy neveli!

Tok jo, hogy van velemenyed draga, meg is oszthatod, szivesen elolvassa barki! De olyanokat azert ne hurrogjal mar le kapabol, amihez nem ertesz!

2017. júl. 31. 07:21
 13/28 anonim válasza:
44%

Miért ne ,,járhatnának" ha ők ezt szeretnék?? Írta is a kérdező hogy nem viselkednének felnőttesen, maradnának a saját szinrjükön. Ez számomra annyit jelent hogy ugyanúgy barátkoznak mint bárki más csak tetszenek egymásnak.

A kérdezőnek meg: tulajdonképpen mit nem enged anyukád? Gondolom nem alszol náluk ő se nálatok max atmész hozzá mint egy baratodhosz:)

Sok sikert:)

2017. júl. 31. 14:30
 14/28 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk azért utolsó, mert még csak 12 éves!!! Ennyi erővel miért ne szexelhetnenek ha szeretnék és miért ne drogozhatnanak, ha szeretnék stb stb. Ez NEM kívánságműsor! Könyörgöm 12 éves kislanyról beszélünk, nem is értem némelyik szülő/ember szerint miért van a legnagyobb rendben az, hogy a kislanyuk ennyi idősen már fiuzik vagy a kisfiúk ennyi idősen már csajozik.. Barátkozni lehet, azzal semmi baj nincs, de ennél többet nem szabad ennyi idős korban! Ha valakinek magyarázni kell, hogy miért nem, azt megette a fene. Részben ez neveltetés kérdése is, hiába fakadt ki itt az utolsó előtti magából, hogy ilyen hormonok, meg olyan szexuális viselkedés. Meglepő módon az én 14 éves lányomnak eszébe nem jutott 12-13 évesen fiuzni, de még most sem, mert most is kicsi hozzá. Leültettem mikor kb 12 lehetett és elbeszélgettem vele, hogy ez egyáltalán nem helyes ennyi idős korban fiúzni, járni valakivel, szexelni stb. Felfogta és nem halt bele, hogy 14 évesen még nem volt fiúja. Majd lesz! Semmiről nincs lekesve..Viszont szomorú amit sok helyen látni, hogy a szülő tojik a gyerekre, jóformán nem is neveli, a gyerek ezáltal meg nem tudja h mi a helyes és mi nem, mit szabad csinálnia és mit nem. Sőt sokan olyannyira nem törődnek a neveléssel h az sem zavarja őket ha a 12-13 éves kisgyermekük már szexuális eletet el. Ez pedig egyedül a szülő szégyene!!
2017. júl. 31. 16:29
 15/28 anonim válasza:
21%
#13 vagyok. Utolsó:Azért tettem idezojelbe a járást, mert nyilván 12 éves korban nem csinálnak semmit ahogy a kérdező is leirta:) Barátkozni meg lehet és ha ők ettől jobban érzik magukat nevezzék járásnak:)
2017. júl. 31. 19:16
 16/28 anonim válasza:
67%

Az egyik ismerosomek szintén 12 évesen kezdtek el járni és 9 évig voltak utána együtt nem rég szakítottak

Szóval nyugodtan mond meg anyukádnak, hogy ne a jegyek alapján íteljen meg valakit.

Én sosem voltam jó tanuló általános iskolában én is mindig 2-es 3-as voltam. Utána nem is vettek fel jó iskolába :D

De sikeresen leérettségiztem és továbbtanulnok.

2017. aug. 3. 20:11
 17/28 anonim ***** válasza:
55%

Ekkora agyhalottakat, mint ti "kedves kommentelők", rég láttam. 12 évesen is megvan az együtt járás módja, ami nyilván nem a dugás. Arcra puszi, kézfogás, fagyi, ilyenek bőven beleférnek.

Kérdező, anyukádat sosem fogod tudni meggyőzni. Az elhatározásán nem tudsz változtatni, ilyenkor kell figyelmen kívül hagyni, amit mond.

2017. aug. 3. 22:28
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Örülj neki "kedves utolsó", hogy te a legkevésbé sem vagy agyhalott, te aki arra bíztatsz egy 12 évest, hogy nyugodtan fiuzzon csak tovább és szépen kifejezve szarja le, amit az édesanyja mond neki. Ez aztán a jó hozzáállás. Egy 12 éves kislánynak semmilyen! formában nem való még a fiúzás, én sem engedném az ennyi idős lányomnak az egyszer biztos!
2017. aug. 3. 23:00
 19/28 anonim ***** válasza:
33%
Remélem nem lesz lányod, ha mégis, már most sajnálom.
2017. aug. 3. 23:51
 20/28 anonim ***** válasza:
29%

Én is őszintén, hogy nem lesz gyereked, ha mégis, akkor majd őt is biztatsd arra, mikor olyan dolgot csinál, amit nem kéne, hogy hagyja csak nyugodtan figyelmenkívül, amit mondasz neki.. :)

Te nyugodtan hagyhatod kisgyerekként fiuzni a lányod és nevelheted, ahogy akarod, de nehogy már te agyhalottazz más embereket, akik normálisan nevelnék a gyereküket és akik szerint nem a világ legtermészetesebb dolga ennyi idősen pasizni!

2017. aug. 4. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!