Ez olyan nagy kérés anyámtól?
16/l vagyok, és az a problémám, hogy régebben a havi ciklusom rendszeres volt. Aztán elkezdett úgy csinálni, hogy egy hónapban volt vagy háromszor, aztán két hónapig nem. Nagyon erős is néha. Mióta elvesztettem a szüzességem, és azóta nemi életet élek, beállt kb 19-20 naposra. Ebben az a baj, hogy eleve nagyon rövod, de amint elmúlik, már a 9-10. napon jelentkeznek a premenstruációs tünetek (mellfeszülés, hasfájás, pattanások, rossz közérzet, puffadás). Ez kb. 3-4 hónapja. Most július hónapban meg is számoltam: kb. 8-9 olyan napom volt a hónapban, hogy semmilyen tünet, panasz nem volt. Tudom, nem betegség, nem is hangzik olyan rosszul, de rettenetes hogy állandóan fáj a hasam vagy van valami panaszom.
A másik probléma, hogy azt hittem ezt az egészet megbeszélhetem édesanyámmal. Kértem, hogy vigyen el a nőgyógyászához, nagyon jó szakember, de a mi (vidéki) városunkban is nagyon borsos a magánrendelés ára, a sima kórházi rendelőnkben pedig mondjuk ki, sz arnak ránk. Azt mondta nem visz el (nem az árral van baja), mert biztos nincs semmi bajom, meg kemény vagyok és kibírom, majd egyszer jobb lesz. De én már kezdek megveszni, fáj a hasam, állandóan van valami ami miatt nem érzem jól magam, és nekem meg sajnos nincs keresetem, amiből tudnék menni magánrendelésre, nincsenek tízezreim tartalékba (errefelé bizony van annyi), és akárhogy kérlelem, nem visz. Diákmunkára sem vettek fel mert rengeteg a jelentkező. Ilyenkor mit tudok tenni? Most is az vezetett rá a kérdésre, hogy nagyon fáj.
Ha ingyenesre sem visz el akkor irány a busz!
Velem is történt ilyesmi,de nekem a lábammal volt bajom.15 évesen ráestem a lábfejemre és tiszta lila meg dagadt volt :/ Engem sem vitt el anya SŐT !még le is szidott,mert megmutattam a sulidokinak aki javasolt egy röntgent.Természetesen oda sem vitt el,mert biztos csak zúzódás :D
Persze közben semmi felmentésem nem volt és kötelező volt eljárnom magánórákra is!
Egy idő után elmúlt,gondoltam csak igaza volt anyámnak.Na egy idő után megint elkezdett fájni és akkor már gimibe jártam.Egyik barátom elkísért a klinikára,mert már szinte rá sem tudtam állni a lábamra.Kiderült hogy eltört az egyik lábközépcsontom és rosszul forrt össze :D
Szóval szerintem menj amint tudsz,nehogy rosszabb legyen ! :)
Elmehetsz egyedül, nem kell szülő hozzá :) Ha szexelni nagylány vagy, ez sem fog gondot okozni :)
Bemész a kórházba, bejelentkezel az infónál, aztán majd ha a nőgyógyon szólítanak. Bemész az öltözőbe (célszerû hosszú tunikába vagy szoknyába menni amit csak felhajtasz majd) és leöltözöl. Bemégy a dokihoz, elmondod a gondod, ő megvizsgál, a többit meg majd úgyis megmondja. Semmi különleges nincs ebben. Egy fogorvosi látogatás szerintem sokkal rosszabb :-D
1. Nem 16 évesen kéne nemi életet élni, lásd ezt a helyzetet, hanem később mikor lesz saját keresetet hogy kifizesd a fokot
2. Nem annyira szar az az ellátás, mindenképp menj el egy ingyenesre
13.vagyok
Úgy velem 16 évesen már lehet nemi életet élni, persze csak ha tartós kapcsolatról van szó, és már járnak egy jó ideje illetve nem szexelünk fűvel-fával. Én 17 voltam, egy éve már jártunk a barátommal és nagyon szép elmék🙂 mostani barátommal lassan 5 éve vagyunk együtt és 2 évet vártunk a szeretkezéssel,de erre is azt mondom, hogy így kellett történnie. Attól, hogy 16 evés, esze is lehet, ott az óvszer, lehet felesbe venni, de ha a gyógyszer mellett döntenek, mint védekezés, abba is beszállhat a srác, nekem van olyan barátnőm, akinek a barátja szokta kifizetni a bogyót... Ebben sincs semmi, egy harmonikus, komoly kapcsolatban ezeket meg lehet beszélni a pároknak. De a fő probléma, hogy a kedves kérdező menzije ilyen szörnyű tüneteket okoz neki és iszonyat gyakran jön meg neki, pokollá teszi az életet. Ezen változtatni kell. Remélem segítenie fog az orvos és kedves lesz, mint ahogy az enyém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!