Szerintetek segítse a gyerek a szüleit ha nehéz anyagi helyzetben vannak és a "gyerek" dolgozik és jól keres, de még otthon lakik?
Szerintem függetlenül az anyagi helyzettől, az alap, hogy nem szolgáltatja ki magát, mint egy kisgyerek, hanem segít a házimunkában, elpakol, elmosogat maga után.
Ha otthon él, dolgozik, a szülők nem úszkálnak a pénzben, akkor az is alap, hogy belead a költségekbe, rezsi, étkezés, egyéb, ami kell a háztartáshoz, pl. takarítószerek, mosószerek.
Mi csak ketten voltunk anyukámmal, nekem természetes volt, hogy amikor már dolgoztam, akkor én is adtam bele a költségekbe. Persze maradt így is magamra, szórakozásra. Házimunkában meg már gyerekként is segítettem.
Egyszerű: megmondod neki, hogy költözzön el és kész.
Ti is jobban kijöttök, nyugi lesz otthon, ő meg majd megtudja, hogy az a 200 nem túl sok, ha albi, rezsi, kaja egyebek elviszik a pénzt
igen beszéld meg ezt vele, a lányoddal
és hogy a barátja ha drogozik , nincs kizárva hogy zsarolja is a lányod?
fel lehet jelenteni , azért is hogy drogozik
zár lecserél
kijelented a lakásból és kész
Nem firtatom hogy milyen a lanyod, te is tudod mar szerintem nagyon jol, ha mashonnan nem, egy jo paran mar megfogalmaztak elottem.
De azt viszont nem ertem,hogy te miert turod neki?
Miert mosol fozo takaritasz ra ill utana?
Tessek lefektetni a szabalyokat, aztan hama kisasszonynak nem tetszik, akkor mehet ahova akar...
Ha elvarja hogy fozve legyen ra, akkor fizessen a kajaba is, vagy intezze el egy honapban legalabb 1szer a heti elelmiszer vasarlast, vagy osszatok el azt is aranyosan mint a rezsit. Ha mosast var, akkor vegyen mososzert oblitot o is.
Az hogy a penze tobbi reszevel mit csinal, mire kolti a drogos pasijaval sajnos semmi kozod, de ami a te reszedet illeti, amig a hazaban lakik, es a te kajadat eszi, addig igenis a te,szabalyaid szerint kell neki jatszani,mert nem 6 eves mar.
Ha meg nemtetszik onagysagnak, meget az utilapu! Akkor legalabb lesz is oka sirni rini a kapu elott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!