Nincs semmi jó az êletemben Mit tennétek?
2 évet kaptam a szakmai gyakorlati pénzt 17 ezret ebből a 2 évböl 15 ezret költöttem magamra de akkor hozzám sem szólt anyum, ha hazaértem köszönök anyumnak szia, erre ő meg sem szólal, más srác normális ruhába jár,én meg nem, pedig dolgozik mostohaapám is családipótlékot kapjuk, egy farmerba jártam 2 évig, nagyon szégyeltem...:( nem vagyok egy csúnya gyerek, de ezért nincs barátnőm se, másnak pedig igen:( nem fényezni akarom magam vagy hogy is mondjam, de én mindenkihez tök jó szívű vagyok, mindenkivel kedves, amiben tudok segítek, visszatérve a munkára, kömüves és hidegburkoló szakmám van, és mai is kemény 8 órát dolgoztam amiért 8 ezer forintott kaptam, már mondta anyu ne költsem el, srácok nekem szerintetek ez hogy esik?:(( és nem szegénység miatt mert mindennap eszünk... Sosem tudok magamra költeni, én csak ruhát szeretnék magamnak de nem vehetek sosem:( sokszor sírok éjszakánként mert őszintén szeretet hiányom is van, nekem elég lenne egy ölelés, de minden lány látta már hogy egy ruhába járok ki állna szóba velem senki:( sokszor azon gondolkozok hogy inkább jobb lenne ha nem is élnék...semmi jó nem volt az életembe:(( olyan jó lenne ha suli után eltöltenék pár percet azzal akit aki viszont szeret, de m1... elnézést ha bonyolult a megfogalmazásom de azt írtam ami jött belőlem
Még annyit mondanék hogy mikor 9.-es voltam és nyári gyakdzi volt a 10.-esekkel akkor akkor is rámszálltak pofonozgattak, nevezgettek de erröl sem tud senki miért történik ez velem:'(( mindent magamba tartok, rossz minden, még elköltözni sem tudnék... Na m1 köszönöm szépen aki válaszol erre:(

Mit tennék? Kihúznék külföldre 5x ennyi pénzért dolgozni (jó szakmád van), amiből tudom a családomat is támogatni, magam is önálló lennék és senki nem szól bele abba, hogy mit vegyek. Mi az, hogy nem enged ki? Törj ki, mert így maradsz még hosszú évekig...
27N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!