Miért nehéz a szülőkből egy indoklást vagy netán bocsánatkérést kiszedni?
Nálunk nem volt családi kommunikáció senki sem hallgatta meg a másikat így szinte minden beszélgetés "dögölj meg" felkiáltással zárult anyám engem vert mert apámat nem tudta megverni apám is engem vert mivel a munkahelyén minden bizonnyal megkapta a csicskalángost és hazahozta nekem sosem beszélt a munkájáról 20 éve bejárt és állítólag egyszer sem aludt el ki akart lépni anyut Margitnak hívták ez a besenyő humor miatt tovább rontott a helyzeten anyám apja alkoholista volt és a kocsmában osztogatott gyereknevelési tanácsokat
Apám hímsoviniszta dumát nyomta folyamatosan hogy a nőnek a mosogatórogy mellett a helye amit persze átvettem és ezzel az iskolában a csajoknál is kihúztam a gyufát elrángattak pszihológushoz akinek nem mondtam semmit hiszen nem bízhattam benne sem a szüleimben mára midkét szülőm öngyilkos lett.
Mert mondjuk nincsenek rá szavaik, nem tudnak érvelni.
Hogy bocsánatot kérjen egy szülő a gyerekétől? Hol élsz te?
Ez a világ farkastörvények szerin működik.
A szülők nagy része tanulatlan, jó esetben félművelt, szerencsés esetben első generációs értelmiségi.
Nemhogy sokat, még keveset sem lehet elvárni tőlük, ha pedig boldogulni akarsz, azt főleg magadnak kell megoldanod és magadnak köszönheted.
Ez itt bizony nem az indoklások és a bocsánatkérések földje, hanem inkább az átlépek rajtad, és ha nem tetszik, még el is taposlak világa.
Ebben a világban kemények a szülök, mert keménynek kell lenniük, mert ha nem kemények elsodorja őket a mindent átható irigység, a kivagyiság, a harácsolás, a falánkság, a gonoszság és a tudja jó isten mi minden még.
Te pedig keményítsd meg magad és ne add meg senkinek azt az örömöt, hogy szüleid sorsára juss.
mi ez a katyvasz? így kellett volna:
Nálunk nem volt családi kommunikáció, senki nem hallgatta meg a másikat, így szinte minden beszélgetés a "dögölj meg" felkiáltással zárult. Anyám engem vert, mert apámat nem tudta megverni. Apám is vert, mivel a munkahelyén minden bizonnyal megkapta a csicskalángost és hazahozta nekem.
Sosem beszélt a munkájáról. 20 éve bejárt és állítólag egyszer sem aludt el, kiakart lépni(???). Anyut Margitnak hívták - ez a Besenyő humor miatt tovább rontott a helyzeten. Anyám, apám alkoholista volt és a kocsmában osztogattak gyereknevelési tanácsokat.
Apám hímsoviniszta dumát nyoma folyatamatosan, hogy a nőnek a mosogatórongy mellet a helye. Ezt átvettem tőle, és az iskolában a csajoknál is kihúztam a gyufát, elrángattak pszichológushoz, akinek nem mondtam semmit, mert nem bíztam benne. Ahogy a szüleimben sem, mára mindkét szülőm öngyilkos lett.
(egyébként mi az összefüggés a leírtak, és a kérdés között?)
Minek akarsz te ilyen emberektől bármit is?
Apám nem volt ennyire szemét velem, de nem várok tőle semmit. Szerinte én voltam a hülye, elfogadtam, ennyi. Nincs igaza, eljöttem 1000kmre és félévente hazamegyek, mert azért mégiscsak felnevelt, amiért hálás vagyok, de az emúlt 10 évet nem bocsátom meg neki soha.
28n
Ja, már nem élnek, akkor? de nem kell ehhez szülőnek lenni, nem tűnt fel, hogy az emberek úgy általában nem szoktak bocsánatot kérni?
Előttem lévő: ha csak kötekedni tudsz, de kérdést értelmezni nem, akkor ne írj!
"Miért nehéz a szülőkből egy indoklást vagy netán bocsánatkérést kiszedni?"
Te írtad, mert meghaltak. Így azért elég nehéz, valljuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!