Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa széttörte az iPademet....

Apa széttörte az iPademet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megbetegedtem, ezért nem tudtam menni pár napig gyakorlatra. Majdnem egy hétig lázas voltam és hánytam, nem bírtam felkellni. Erre apa ordibálni kezdett velem, hogy az a "fehér sz.r,tehet mindenről, mi a rossebbnek kellett elvinnem téged érte xy városba". Lecseszte a földre teljes erejéből többször is, nem lehet megjavítani. Azt hitte csak itthon akarok maradni Ugyanis 2 éve úgy nyertem egy Facebookos nyereményjátékon, csak el kellett érte utazni Pestre átvenni. Én mondtam, hogy elmegyek magam, erre elkezdi, hogy majd felül velem a vonatra. Szóval megengedtem neki, hogy elvigyen. Teljesen ingyen volt, csak egy kábelt vettem hozzá egyedül magam. Azóta bármi volt haragudott érte, 500-szor a szememre vetette, hogy elfurikázott átvenni.

Szóval most teljesen kivagyok, miért kellett ezt csinàlni. Nem azért maradtam itthon, hogy tabletozzak. Teljesen megőrül, ha hiányzok a suliból, pedig nem szoktam eljátszani, elég sokat vagyok beteg. Évi 2-3 hét kb. Max. azt fogadja el, ha 2 percenként köhögök, de "akkor is jobb, ha ottvagyok." Most is mondta inkább behord mindig kocsival és megvár, csak ne maradjak itthon". Napi 100 km.

Nagyon bánt, mert semmi köze nem volt hozzá, a wifi nem került pénzbe,mert amúgy is lett volna. Nagyon cseszte a csőrét eddig is, ezért hánytorgatta fel állandóan, hogy "ő vitt el érte". Bárcsak felültem volna a buszra, akkor nem tudott volna belekötni.

Egyszer nyertem valamut, csomó adat, kép, alkalmazás rajta volt, unatkoztam azt szoktam használni. 100 ezer forintba kerül újonnan, most ért ennyit a dührohama?? Miért kell mérgesnek lenni, ha beteg vagyok?

Most azt mondta, vegyek a gyakorlatos pénzemből egy 30.000-et, nincs pénzünk újra. Amúgy is jobb, ha nincs, legalább nem hülyít meg.

2017. júl. 24. 17:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem az ilyen h*lye állat szülőket, akik lázas betegen képesek lennének iskolába küldeni a gyereküket... Szerencsére ez az én családomban nem divat, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha egy ilyen ember lesz beteg, akkor eljátssza otthon, hogy haldoklik és elvárja, hogy az egész család körbeugrálja, de azért a gyerekét akkor is elküldené iskolába, ha aznap műtötték volna, beszarás...
2017. júl. 26. 16:56
 12/30 A kérdező kommentje:

Minden amiatt volt, mert beteg voltam. Ordítozott, hogy nem öltöztem fel rendesen, ő tudja, hogy csak nem akarok iskolába menni. A barátaim osztogatják az ötleteket neten, hogy hogyan lógjak (???)

Azt is üvöltötte, hogy kicsinál, ha hazamerek jönni.

Van itt olyan, aki soha nem volt beteg? Egyébként igen, neki 37,2 fokos "láza" volt, de meghalt, ágyba kérte egy hétig a kaját, mindenkit ugráltatott.

Engem meg 39 fokkal, félájultan, hányósan kikészít. Azt is megkaptam, hogy tuti hánytatom magam, csak lógni tudjak a gyakorlatról.

Egyébként is nagyon-nagyon félek tőle, úgy beszél velem, mint egy darab sz.rral.

2017. júl. 26. 17:10
 13/30 anonim ***** válasza:
A BTK szerint már az is kimerítheti a "gyermekbántalmazást" (valahogy másképpen van megfogalmazva, nem emlékszem) ha egy tulajdonodat összetörik előtted.
2017. júl. 26. 17:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Eddig ő piszkált,hogy elvitt érte.

Most te piszkáld,hogy 100.000ft-ot taposott szét.

2017. júl. 26. 18:16
 15/30 anonim ***** válasza:
2%
Draga anyuskam, mindennap felteszel errol egy kerdest errol. Hogy beteg vagy es bevisznek EGYETEMRE. Akinek annyi esze van mint neked es hagyja hogy droton rangassak, az meg is erdemli ezeket. Elmondtuk 100x hogy keress magadnak munkat es koltozz el, de csak loketed a sodert arrol, hogy az apad nem birja elviselni, ha beteg vagy. Mellesleg nem normalis, hogy ennyiszer vagy beteg, ugyhogy el kellene menned egy kivizsgalasra.
2017. júl. 26. 18:22
 16/30 anonim ***** válasza:
2017. júl. 26. 18:31
 17/30 anonim válasza:
Szendvicset. Részvétem.
2017. júl. 26. 21:18
 18/30 anonim válasza:
A múltkor anyád törte szét a tableted, most meg az apád? Hmmm... milyen hihető. Pedig az elején még sajnáltalak is. Túl naiv voltam.
2017. júl. 26. 21:22
 19/30 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok, hogy ez ugyanaz a kérdező? Elvégre ez egy közel 10 milliós ország. És már nekem is törte össze telómat anyám.
2017. júl. 26. 21:32
 20/30 anonim válasza:
49%

Utolsó: és a másiknak meg az anyja törte szét a "fehér szrt", neki meg az apja? És mindketten sokszor lesznek betegek, amit egyiküknek se hisznek el, és számonkérik rajtuk, hogy miért "lógnak" az EGYETEMRŐL?

Itt a nyári szünet, unatkoznak a gyerekek, úgy látszik.

2017. júl. 26. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!