Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa széttörte az iPademet....

Apa széttörte az iPademet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megbetegedtem, ezért nem tudtam menni pár napig gyakorlatra. Majdnem egy hétig lázas voltam és hánytam, nem bírtam felkellni. Erre apa ordibálni kezdett velem, hogy az a "fehér sz.r,tehet mindenről, mi a rossebbnek kellett elvinnem téged érte xy városba". Lecseszte a földre teljes erejéből többször is, nem lehet megjavítani. Azt hitte csak itthon akarok maradni Ugyanis 2 éve úgy nyertem egy Facebookos nyereményjátékon, csak el kellett érte utazni Pestre átvenni. Én mondtam, hogy elmegyek magam, erre elkezdi, hogy majd felül velem a vonatra. Szóval megengedtem neki, hogy elvigyen. Teljesen ingyen volt, csak egy kábelt vettem hozzá egyedül magam. Azóta bármi volt haragudott érte, 500-szor a szememre vetette, hogy elfurikázott átvenni.

Szóval most teljesen kivagyok, miért kellett ezt csinàlni. Nem azért maradtam itthon, hogy tabletozzak. Teljesen megőrül, ha hiányzok a suliból, pedig nem szoktam eljátszani, elég sokat vagyok beteg. Évi 2-3 hét kb. Max. azt fogadja el, ha 2 percenként köhögök, de "akkor is jobb, ha ottvagyok." Most is mondta inkább behord mindig kocsival és megvár, csak ne maradjak itthon". Napi 100 km.

Nagyon bánt, mert semmi köze nem volt hozzá, a wifi nem került pénzbe,mert amúgy is lett volna. Nagyon cseszte a csőrét eddig is, ezért hánytorgatta fel állandóan, hogy "ő vitt el érte". Bárcsak felültem volna a buszra, akkor nem tudott volna belekötni.

Egyszer nyertem valamut, csomó adat, kép, alkalmazás rajta volt, unatkoztam azt szoktam használni. 100 ezer forintba kerül újonnan, most ért ennyit a dührohama?? Miért kell mérgesnek lenni, ha beteg vagyok?

Most azt mondta, vegyek a gyakorlatos pénzemből egy 30.000-et, nincs pénzünk újra. Amúgy is jobb, ha nincs, legalább nem hülyít meg.

2017. júl. 24. 17:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

adatmentés

+addig baszogasd amig vagy nem csináltatja meg (mindent meglehet csak nem olcsó) vagy nem vesz újat

üldözd ki vele a világból

2017. júl. 24. 18:12
 2/30 anonim ***** válasza:
98%

Uh, sajnálom, ami történt. Azért az nagyon durva, hogy képes volt szándékosan tönkretenni a cuccodat. Még akkor is durva lenne, ha tőle kaptad volna, de így, hogy egy árva fillért nem tett bele... elképesztő, meg az is, hogy nem ajánlotta fel, hogy vesz helyette másikat.

Nem tudom, ilyen szülővel lehet-e kezdeni bármit is, használ-e neki a szép szó. Azt sem értem, miért fontosabb, hogy a gyerekem lázas betegen is ott üljün az iskolában, minthogy normálisan meggyógyuljon, otthon kifeküdje és ne fertőzzön össze másokat, esetleg ne szövődményekkel gyógyuljon.

Sajnálom, de szerintem apád egy hülye barom, nem hiszem, hogy bármit is tudsz tenni, maximum azt, hogy amint tudsz elköltözöl.

2017. júl. 24. 18:16
 3/30 anonim ***** válasza:
15%

Biztosan nem volt az égvilágon semmi oka arra, hogy dühös legyen az iPad-re?

Biztos nem voltak olyan esetek, hogy ő kíváncsi lett volna, mi van veled, te pedig a kütyübe bújtál?

Nem lehet, hogy tényleg aggódott, hogy az iPad túl sok energiádat veszi el, amit hasznosabb irányba fordíthatnál?

Szerintem teljesen lényegtelen, hogy együtt hoztátok-e el vagy sem. Ha anno magad mentél volna érte, akkor is ugyanúgy utálta volna, mert több időt töltesz vele, mint a családdal, vagy fél, hogy rossz hatással van rád.

Ha lesz egy új, próbáld úgy használni, hogy azért apukádra is figyelj. Próbáld megérteni azt is, hogy féltékeny a kütyükre. Hiszen szeret téged, ezt bizonyítja az is, hogy elkísért Pestre.

2017. júl. 24. 18:23
 4/30 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom te hogy vagy fele, de nekem minden fontos adatrol van mentesem icloud-ba, igy nem veszik el semmi.

De en a balhet is kivernem neki erte, hogy ha mar foldhoz b..ta, akkor vegyen helyette egy masikat! Merthogy oneki ahhoz semmi koze nem volt, a duhkitoresit meg vezesse le a sajat cuccain, ne a tieden! Azert egy szulo sem teher meg mindent kovetkezmrenyek nelkul!

2017. júl. 24. 18:37
 5/30 A kérdező kommentje:

Akkor ott van a telefon, amin ugyanúgy netezni tudok.

Azért haragudott rám, mert HIÁNYOZTAM, és meggyőződése, hogy csak itthon akartam maradni. Megzakkan, ha megtudja, úgy ordibál, mintha embert öltem volna.

Máskor meg ő jött, hogy nézzünk rajta képeket, arra jó volt a "fehér sz.r". Azt mondták min. 50-70.000 Ft megcsináltatni.

Hogy lehetek ennyire szerencsétlen, hogy lebetegszem?

Pont, hogy ő tölt kevés időt a családdal, mert egész nap tv-zik. Minden programon ottvagyok, 10 éve nyúzom öket, hogy menjünk nyaralni, valahova közösen. De inkább állandóan egyedül megy.

Nem szólnék semmit, ha ők vették volna. Semmi köze nem volt hozzá, 0 Ft-ba került neki. Gyakorlatilag megkárosított 100.000 Ft-al, mert annyit ér, karcolás sem volt rajta.

2017. júl. 24. 18:41
 6/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudsz csinálni semmit csak azt hogy minél előbb elmész és soha nem keresed újra.
2017. júl. 24. 21:43
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Az igen. :D kicsit sem hibbant apud >< Elmeroggyant..
2017. júl. 24. 21:51
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Az apád egy vadbarom. Őt is földhöz kéne csapkodni párszor. Nyáron meg pihenni kell, főleg betegen.
2017. júl. 25. 04:30
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem lehet, hogy van valaki, aki nem tudott átmenni mert Te otthon maradtál?:D

Amúgy nem tudom. Valószínű, hogy Ő úgy látja, hogy elveszített téged, mert bele vagy bújva a telódba/padba. Sok embertől hallottam már ezt.

2017. júl. 25. 09:58
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki értelmesebben viselkedik kérdező apjánál, akkor a gyereke nem szarja le egy tablet miatt.
2017. júl. 25. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!