Felhívjam a szüleim és elmondjam nekik, hogy amíg nyaraltak addig bulit rendeztem és tönkrement apu tengeri akváriumat vagy várjak míg haza érnek?
Apum egyik hobbija az akvárium építés, meg ez a halas nyavaja. A lényeg, hogy amíg nem voltak itthon tartottam egy kis bulit, csak a legközelebbi barátokat hívtam meg és a parjsikat, így voltunk 10-en, az egyik spanom jobban beivott mint szokott és sikeresen összetörte az akváriumot, a víz kifolyt, a halak pedig elpusztultak, nem mertem egyből telefonálni, talán akkor párat meg lehetett volna menteni, de féltem a reakciótól. Most azon agyalok, hogy megmondjam e az igazat most, vagy várjam meg míg hazaérnek, szerintem jobb lenne azt tenni, hogy most mondom el és addigra lenyugszik míg hazaér, barátnőm viszont azt mondta, hogy így meg lehet, hogy a nyaralásukat is tönkre teszem.
Szerintetek mi lenne a helyes? Helyrehozni nem tudom, mert több mint százezer forint volt csak az akvárium, a halak össz értéke pedig még több.
Ezt a filmet én is láttam, csak ott nem a gyakori kérdéseket kérdezte a csaj, hanem a különleges tudakozót.
Ott azt javasolták, hogy mondja azt, hogy betörők jártak náluk. Aztán ez a sztori bonyolódott, fergeteges vígjáték volt.
Más választás nincs, mint megmondani az igazat. Nem lesznek kellemes percek, de ez elkerülhetetlen.
Viszont ha van lakásbiztosításotok érdemes megkérdezni, hogy ilyen esetben térít-e.
Sok szerencsét, majd írd meg mi volt!
Mikor mennek haza szüleid?
A lakásbiztosítás nem terjed ki rá? Én tuti kötnék ilyesmire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!