Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szabad-e a kisgyerekeim előtt...

Szabad-e a kisgyerekeim előtt sírnom?

Figyelt kérdés
Kicsit sok most a munkahelyi és egyéb probléma, és sokszor elsírom magam. A gyerekekre ez milyen hatással van?

2017. júl. 12. 14:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel gép, anya, nem... bocsi.
2017. júl. 13. 09:41
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sokat töprengek ezen már csak azért is, mert ennyi idősen sokat láttam sírni aput, és még a mai napig sokat sír. Összeszorult a szívem valahányszor, amikor sírni láttam és nem akarom, hogy az én gyerekeim is így érezzenek.
2017. júl. 13. 21:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Megmondod nekik, mi a baj. Ennyit kell tenned. Akkor tudják, mi a helyzet. Persze nem részletekbe menően. Csak felhozol nekik példákat, hogy nekik is biztos van, amikor így éreznek. Ha csak elvonulsz sírni vagy számukra ismeretlen okból teszed, az bizonytalanságot szül. Akkor az van, hogy "valami baj van, de vajon mi".
2017. júl. 13. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!